Sayfa 510/748 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    100 bini çekip çekip verdi t2de gorceksiniz emeklilik fonu o
    Sanırım. Adamlar ,Bu hisse'den umudu kestiler demekki..Bastılar serbest satışa boşalttılar ne varsa..Başka hesapları,ya da içerden bilgi falan almış olmalılar. ..Yoksa durup duruken ne diye satış yapsınlar.?.İnsanın aklına her şey geliyor..

2. Ne güzel işte, tahtanın önünü açmış 😀

3. Bi türlü hızlanamıyorduk, önündeki engel kalkmış oldu, umarım yarın itibariyle şov başlar artık, çok geç kaldı çok.

Bu fon satışına benzemiyor. Kafası bozulan, iş bilmez bir tip gibi geldi bana OYAK YATIRIM' daki. Son 15 dakika kala, durmadan çekip çekip verdi. Tahtadaki şahısta almamak için hiç emir girmedi. Olan benim alt kademelerdeki alışlara oldu. Ölü fiyata yazdık fakat 20 kuruş üstüne almış olduk.
    Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by Oğuz Çelikdemir Yazıyı Oku
    Bu fon satışına benzemiyor. Kafası bozulan, iş bilmez bir tip gibi geldi bana OYAK YATIRIM' daki. Son 15 dakika kala, durmadan çekip çekip verdi. Tahtadaki şahısta almamak için hiç emir girmedi. Olan benim alt kademelerdeki alışlara oldu. Ölü fiyata yazdık fakat 20 kuruş üstüne almış olduk.
    Ben de fon diyorum pazartesi anlarız iş bilmez adam 100 bin adeti bu tahtada alamaz gunluk kademe ayarlamasında kullandıkları alnus philip ve ziraat uzerinden aldılar ben de teorik ve aşagı basa basa gelmesinde deniz ve yapı kredi ve ziraat uzerinden 7500 tane ilave ettim sagolsun varolsun
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Bi türlü hızlanamıyorduk, önündeki engel kalkmış oldu, umarım yarın itibariyle şov başlar artık, çok geç kaldı çok.
    Benim düşüncem,Hisse fiyatı 20.tl yi zemin yaptı ve buradan 20.50 -21.00 e doğru yol alır diyordum..
    Fakat , Bugünkü satılan/kaptırılan lotlari geri toplamak için yeniden 18.70 -19.20 arasında uzun süre baskı oluştururlar.,diye düşünüyorum..
    Ha, keşke hissenin yükseliş için önü açılsa..Bende isterim.. Çoğu batık şirket hissesi , fiyatları inanılmaz yerlere gitti..Nuh çimento niye 30-40 TL olmasın.?.
    Sonuçta ,Borcu yok, parası çok..

7. Bu hisseyi düzenli alıp uzun yıllardır taşıyanların (10-12 sene) maliyeti en iyi 8-9 liralardadır. Bu süreçte doların 1.5-2 liralardan 7.5 liraya geldiğini düşünürsek aslında hemen herkes zarardadır, hemde böyle değerli bir şirkette. Bırakın 19-20 lirayı dip yapmayı aslında şu anda 30-40 aralığında olmalıki milletin zararı çıksın. Hayırlı cumalar.

OYAK YATIRIM grafikten de görüleceği üzere, klasik bir ayak. Hisse fiyatına parelel hareket eden kısa vadeli (5-10 günlük) mal taşıyan bir kurum. Sert alıp, akabinde sert boşaltan bir kurum görüntüsü veriyor. Bu da tahtadakiler ile parelel hareket eden birisi olabilir hissi uyandırıyor bende.

Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

Sayfa 510/748 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •