savaş c zıplatma kelimesini genelmi kullandın sadece banamı?
savaş c zıplatma kelimesini genelmi kullandın sadece banamı?
Üstadım göz açıklığı ile alakası yok,göze sokulmayla alakası var...artık adamlar aleni yapıyorlar...yoksa biz yaşça eskisiyiz bjk cordobanın fener maçında neler yaptığını gs maçında hasanın ayağına topu nasıl verdiğini,antep 3 .0 galipken ikinci yarı 4 yiyip celal doğanla beraber tüm takımın komple yokolduğunu,ya dahada ileri gideyim fener denizli maçında bile azizin bile denizliye oynadığına iddialar var...abi adamlarda haklı kulüpler batık seyirci yok...adam 2 milyon bassa 15 milyon dolar kaldırabilir tek maçtan...ganyetocu tüpçü bu yüzden bırakmış demek başkanlığı...yani örnekler çoğabilir...bir komplo teorisi daha daha diyeyim...şimdi fenerin normalde bu düzene göre banko yenmesi gerek...ama şuda olur bjk yener haftaiçi biz koyunlar bjk 9-10-15 olacak oraya uçarız...haftaya kimle bjk...kasımpaşa..başkanı kim ciner...😉Fener gs yener kadınpaşa yener üstüne bir de alanya takar çelmeyi noldu şimdi 10-15 den alan bjk hissesi alan hoppp geçmişolsun...yani sözün özeti beyler bu herifler milyonları cebine koyuyor biz burda birbimizi kırmayalım,güzelce yorumlarımızı yazalım,içimizi boşaltalım ama gönülleri kırmaya gerek yok....heleki bunlar için...tekrar ediyorum alayının ak....uzun oldu affedin..vaktinizi çaldım affedin...selametle...
Ya herro ya merro diyorsunuz yani.
Hakkınızda hayırlısı olsun ; olur da Fener yenilirse ( ki ihtimal dahilinde ) en kötünün 28'ler olmadığına pazartesiden itibaren maalesef tanıklık edersiniz. Olur da yenerseniz de köşe oldunuz o ayrı. ( Şahsi tahminim maç berabere bitecek )
Eskileri acarsan Bako nun yedigi 8 goller dersin. Gsray in 20 dakka uzatma alip 18. Dakkada attigi gol sonrasi maci bitirmelermi dersin. Yalniz bu olaylar maclar ozel tv ye alindigindan beridir daha belirgin oluyor. Bako nun 8 yedigi macta tek maclik tesfik primi idi. Yalniz gsray in 18. Uzatma dakkikasi golunun oldugu zamanlardan beridir ligi hakemler uzerinden yonlendiriyorlar. Evvelden ezilen besiktas ti cunku seyircisi diger ikisine gore az. Tv geliri az olur endisesi. Ama Ali Koc un gelmesi ile gerceklesen degisim su oldu. Cumhura rakip olma durumu olunca. Iki buyuk yaratma dusuncesi ile dislanan Besiktas potaya girdi. Fener siyasi nedenden oturu dislandi. Dedigin gibi de olabilir yalniz besiktas hissesi cok ama cok baskilandi son gecen haftaya kadar. Yillardir spor hissesi trade eden biri olarak ben burada bedelli ihtimali gormeye devam ediyorum. Taraftar isyan cikarmamasi ve Fenerinde atesini almak icin zorunlu olarak bu maci fenere verecekler. Besiktas zaten rahat gsray da yenildi gule oynaya samp gidiyor. Bu mac galip gelirde haftaya tavan acarsa muhtemelen carsamba gunu yataya sardigi yerden cikacagim. Bu yil spor hisseleri klasik hareketlerinden uzak yok izledi. Yazin alakasiz zamanda arttilar. Ocak hareketini goremedik. O yuzden son uc dort maci bekleme dusuncem bu yil icin yok. Bakalim ins kazanirda hepimiz icin guzel olur.
))
Şimdiye kadar farklı düşnüyorduysan şaşırırım açıkçası adamlar boşa futbol sadece futbol değildir demiyor. Futbol iddadır being sporttur borsadır futbol paradır. Geçen bir arkadaşım beşiktaşa 1000 tl yardım yaptı onun için küçük bir rakam ama yine senin gerizekalı olduğunu biliyordum ama bu kadar geri zekalı olduğunu şimdi öğrendim deyince bozuk attı. Futbol da amaç borsada iddiada bilet forma hediyelik eşya satışlarında milletin cebindekini almak için tiyatro oynamaktır. Birileri hem para kazanır hem sosyal siyasal güç. Eskiden takım tutardım şimdi sadece hissemin olduğu takımları tutuyorum. ilk bjk yi sattım sonra cuma günü gs yide sattım hepsini daha önce 32 lerden aldıım fenere geçirdim 29 maliyetle yarını beklyorum. mantıksal olarak fener almalı ki iddia yarış tiyatro devam etsin ama bakıyorum herkes benim gibi düşünüyor bu yüzden yarın fener yener derken tedirgin olmaya başladım herkes tiyatonun farkına vardıysa azda reeel takılalım derler mi derler)))
Bi yanlislik yapip aldigim lot miktarini yazdim.42 bin lot 1 milyon 300 bin civari bi para yapiyor.Neden inanilmaz geldi ki size anlayamadim.ortalamam 28,80 di.Cuma sabahi butun sportifler arti acinca %1 den gibi bi karla verdim.Bu da komisyonu ciktiktan sonra 12-13 bin gibi bir kar demek
Ama bana gore Fener her halukarda macin favorisi.Satmayip pazartesi satsam belki de %10 kar edecektim.Ama bu riski almaya değmez dedim ve cuma gunu cok dustugunu dusundugum Odas hissesinden aldim
Odas tan kac lot aldigimi yazip görgūsūzlūk yapmış olmayım şimdi
Yer İmleri