Bloomberght'de yine 5.30'dan dolar mı alınır diyorlar. Aynısını 4.60 ve 4.80'de de demişlerdi. İyi ki 4.80'den almışım.
Bloomberght'de yine 5.30'dan dolar mı alınır diyorlar. Aynısını 4.60 ve 4.80'de de demişlerdi. İyi ki 4.80'den almışım.
şu ortamda alttan dolar alırım opsiyonlarına çok az prim çıkar.. çünkü risk az.. düştüğü gibi geri çıkıyor..
hadi diyelim çıkmadı üste opsiyon yazar gene prim alırsınız..
bu dcd'nin riskli versiyonları var onlara prim çok oluyor.. eski forumda vardı bir eleman sürekli yapardı..
Geçen programların birinde ciner grubunun aldığı milyar dolarlık krediyi 2 kez felan tekrarlamıştı.. Allahtan bir şeyi ilk söylendiğinde anlayacak kabiliyete sahibiz.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Bugün Bursa'da bir Teb şubesinde babama, dolar/tl için kasım ayında 7 tl seviyesini bekliyoruz demişler.
İlginç MT'ler var hakkaten![]()
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
1. Sana yazma diyen olmadı. Sadece kreş- freş kafa ütüleme dedim. Zaten olanı biteni biliyoruz.
2. Sokaktaki bebeler gibi , ben önce geldim- sen sonra felan , burası dolmuş mu yer kapmaca mı oynayacağız.
3. mesele benim seni yasaklı listeme almam değil, mesele dolar artacak diyorsan neden sadece dolar başlığına değilde , aynı yazıyı birkaç başlığa birden kopyalıyorsun. Ard niyetli olduğun açık.
4. Ben uyarımı yaptım, günah benden gitti. Gerisi kendi bileceğin iş. Her halde ceza ehliyetin tamdır.
Yer İmleri