Sayfa 512/999 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Bunla ilgili bi yorumum olurduda polemik yaratmak istemiyorum

Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Olsun söyle Mete içinde kalmasın ..Hafta sonu geliyor .Forumun ratingini artıralım maksat [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Zenginin malı züğürdün çenesi

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün bir arkadaşla konuştuk patronu alışveriş hastası imiş 7000 tane ayakkabısı var dedi o kadar ayakkabı parasıyla ne mevduat yapılır değil mi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bir tarafta 7000 tane ayakkabısı olan patronlar..Diğer tarafta ayağında ki tek çarık ayakkabısı delik olan 70 yaşında ki Şehit Babası amcamız..Sahi biz aynı gemideydik pardon..Forum kuralları gereği en kallavi küfürü buraya yazamadığım için forum arkadaşlarımdan özür diliyorum.

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Olsun söyle Mete içinde kalmasın ..Hafta sonu geliyor .Forumun ratingini artıralım maksat [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Benimde bu orantida 7000 olmasada falanca ayakkabim olmasi lazim ama yok cevremde 100 milyon dolardan fazla sermayeyi birak cashi olan var onunda ayakkabisi tas catlasa 50-100 tanedir, bu sonradan gormusluk malesef

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Bir tarafta 7000 tane ayakkabısı olan patronlar..Diğer tarafta ayağında ki tek çarık ayakkabısı delik olan 70 yaşında ki Şehit Babası 70 amcamız..Sahi biz aynı gemideydik pardon..
    Yorumsuz...

6. 7000 manyaklıktan başka bir şey değil. 200-300 olsa hadi neyse.

7.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Benimde bu orantida 7000 olmasada falanca ayakkabim olmasi lazim ama yok cevremde 100 milyon dolardan fazla sermayeyi birak cashi olan var onunda ayakkabisi tas catlasa 50-100 tanedir, bu sonradan gormusluk malesef

Sonradan görmüşlük değil bence hocam.Kapitalizm tam olarak böyle bir şey.Bir tarafta biriken 7000 ayakkabı,yatlar,katlar,pahalı şatafatlı bir yaşamı sürdüren toplumun %5'i diğer tarafta açlık ve yoksulluk içerisinde %95..Düşünebiliyormusunuz 2000 tl asgari ücretle 4 kişilik bir aileye bakan üstelik patronun,müdürün,vardiya amirinin pis ağız kokusunu çeken işçi ile o işçinin ürettiği değerle 7000 ayakkabı alan kapitalizmin asalak sermaye sahipleri..Vampir bunlar vampir..

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Sonradan görmüşlük değil bence hocam.Kapitalizm tam olarak böyle bir şey.Bir tarafta biriken 7000 ayakkabı,yatlar,katlar,pahalı şatafatlı bir yaşamı sürdüren toplumun %5'i diğer tarafta açlık ve yoksulluk içerisinde %95..Düşünebiliyormusunuz 2000 tl asgari ücretle 4 kişilik bir aileye bakan üstelik patronun,müdürün,vardiya amirinin pis ağız kokusunu çeken işçi ile o işçinin ürettiği değerle 7000 ayakkabı alan kapitalizmin asalak sermaye sahipleri..Vampir bunlar vampir..
    Ben calisanlarimin birinde cocugunda esinde ozetle ailesinden birinde yirtik ust bas ayakkabi gorsem karınları aç olsa kahrolurum, demekki 7000 ayakkabım olmadığı için kaybediyorum şimdi anladım.

Sayfa 512/999 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •