buraya malsız çulsuz yazmak biraz daha keyif verici.. son olarak 1.80 ile dükkanı kapadım, ama zarar yazarak.. 1.91 maliyetleri 1.80 den sattıktan sonra izlemeye geçtim.. temeli çok güçlü olanların yerler de süründüğünü, ipsiz sapsız olanların kuyruksuz uçurtma gibi uçup gittiğini bir çok kere izledim.. ancak burada bunun tersini, hem izledim, hem de sopa yedim..![]()
.üstelik sn ft-2
tüm saldırılara aldırmadan, form üyelerini uyarma sabrını göstermesini, izlememe rağmen... sonradan mal alıp ta sn ft-2 ye olumsuz tutum sergileyenlerin, sanırım ft-2 ye bir özür borcu var...
kuyruk acısı kötüdür birde üzerine basarlarsa daha da acıtır.. bu senette bekleme rekoru kırdım.. bu yüze kuyruk acısını çıkarmak için döndüm .. grafik hemen hemen bıraktığım gibi.. kahve haftalıkta mürdüm kanal içinde gidip geliyor.. eğer kahve 1. bölgede yaptığını yapar ve mürdümü kırasa kaçar giderim.. yok 2. bölgede yaptığı gibi çarpıp dönerse kaybettiğim 11 kademe ve biraz daha fazlasını alır giderim... kısaca keyfe keder... ama göz hep çöplükte kalır.. neden mi ??? kuyruk orda kaldı....
![]()
Yer İmleri