Beş yıldızlı otellerden nefret ettim, her yıl havuzdan yemekten ishal, çocuklarda ateşlenm, üçüncü günden itibaren doktor hastane antibiyotik uğraş tatil burnundan gelsin. Yemekte sıra havuzda sıra kalabalık gürültü, o kadar para ver en iyisi vasat sayılacak yemekler, evime sokmayacağım pazar artığı gibi meyveler sebzeler, yarım yağlı süt vb (otelin adını vermeyeyim koskoca grand bilmemne denize sıfır otel ama).
Arkadaş tavsiyesiyle popüler olmayan bir kasabada yıldızı falan olmayan bir motel bulduk, fiyat ucuz, yemekler ev yemeği gibi lezzetli ve temiz, sessiz sakin bir yer, hiç bir lüksü yok ama bize yetiyor, dinleniyoruz, tatil böyle olur. Üç kere gittik bu yıl da oraya gideriz. Size tavsiyem böyle yerler arayın bulun bin kişilik oteller modern toplama kampı gibi, düzgün tatil yapılmıyor.
Bana göre bir çocuk 20 yaşını geçecekse sürekli okusun onunla meşgul olsun 30 yaşına kadar okutmak o delikanlılık evresini hasarsız atlatmak gerekir. Yok ben okumayacağım çalışacağım derse hapı yuttun. 21. Yy gençliği çok çok farklı. Kafa başka türlü çalışıyor. Biz ve yakın aile çevrem konu komşu yaşıyoruz bu sorunu dibine kadar.
Arkadaşının kızı mimarlık fakültesi bitirdi. Üç harfli markette çalışıyor. Arkadaşım şuan akp nin gö..ünde dolanıyor kız işe girsin diye. Onda da aynı çatışma var. Çevrede görüyorum hukuk fakültesi mezunu avukat asgari ücret ile iş buldu mu havaya uçuyor. Diş hekimi yeni mezun o da asgari ücret alıyor. Büyükşehirde durum farklı ama Anadolu da asgari ücret bile vermeyen (2-3 bin veren) hukuk büroları var.
ya forumda 30 dk da 1 mesaj atılabilir ya da eski mesaj editlenebiir ayarı yok mu?
bakıyorum sabah attığım mesaja birisi birşey yazmış mı diye.atılan 30 mesajdan 25 i aynı kişiye ait sonra aradan cımbızla mesaj arıyoruz
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri