Sayfa 515/1252 İlkİlk ... 154154655055135145155165175255656151015 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by erenler Yazıyı Oku
    çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
    Ama sayın JonDowes` un dediği gibi kasa odasına tek başına gitmiyorsunuz bankanın sorumlu kişiside geliyor bir anahtarda onda var o nedenle fazla yoğunluk olmayan şube olmasında fayda var.

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Evde olursa koskoca kasa gözden kaybolmaz.Ama banka kasalarında ana kapı dışında içerdeki bölmeler depremde içiçe girer kimin malı kimin anlaşılmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ha deprem oldu bizim ev yıkılmadı yada yıkılmaz diyorsanız o başka . Tabi birde benim ev bankadan daha korunaklı hırsız filan girmezde diyorsunuz her halde...

Birde evdeki kasada aşağıdaki gibi olmalı ki hırsız kolayına götüremesin.
    https://www.youtube.com/watch?v=BXlM4lr8ZDU

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Banka soyuldu yada ne bilim deprem oldu gaz patlaması oldu vs vs..bankadan hiçbişey isteyemezsin ..
    Eve sağlam bir kasa al koy içine en kolayı bu değilmi

Eve ancak buzdolabı boyutundaki çok ağır kasalardan almak lazım ki işe yarasın. yoksa sırtlayıp götürüyor namıssızlar.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Türkiyede ben hayatım boyunca bankalarda ki mevduata banka batması dışında devletin el koymasını görmedim. (Hırsız uğursuz değilseniz ) Ha şimdi işler başka bu olur diyen de var, hatta her gün çoğalıyor, bu durum hasıl olursa kasalarıda zorla açtırırlar gibi daha vahim senaryolar üretenlerde var.
    işin kötüsü ben de vahim senaryoları (komplo teorilerini) hiç de kulak ardı etmeyen biriyim :S

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ha deprem oldu bizim ev yıkılmadı yada yıkılmaz diyorsanız o başka . Tabi birde benim ev bankadan daha korunaklı hırsız filan girmezde diyorsunuz her halde...

Birde evdeki kasada aşağıdaki gibi olmalı ki hırsız kolayına götüremesin.
    https://www.youtube.com/watch?v=BXlM4lr8ZDU
    Kasa dediğin ağır olacak tabi ..Resimdeki amcam içine cocacolanın formulunumu koyuyordu ki bu kadar ağır kasa almış bilmiyorum ama kasa dediğin en az 4-5 kişinin taşıyacağı kadar olmalı .
    Gölcükde depremde kuyumcuların kasaları denizin içinde kalmıştı hatırlarmısınız.2-3 gün sonra hepsi kasalarına ve mallarına ulaştı.

6.  Alıntı Originally Posted by erenler Yazıyı Oku
    işin kötüsü ben de vahim senaryoları (komplo teorilerini) hiç de kulak ardı etmeyen biriyim :S
    evde tutmak da sakat. ne yapmalı bilemedim :S

Alıntı Originally Posted by erenler Yazıyı Oku
    evde tutmak da sakat. ne yapmalı bilemedim :S
    Tavsiyede bulunacak halim yok ama o kadar vahim senaryolar için henüz erken şimdilik banka kasası işinizi görür.

8. Tek rakibim Banka
    İmza :gaziantep kasaları
    [emoji23][emoji23]

Sayfa 515/1252 İlkİlk ... 154154655055135145155165175255656151015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz