Sayfa 515/990 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Viop XLVII

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    4 aydır aynı hareketler, mutlaka Pazartesi günleri borsa en az %1.5 yükselecek , kural olmuş bu artık...

Neden her pazartesi.....pavlovnun deneyi gibi olmasın sonu.....

Pavlov, köpeğe uyguladığı deney sonucunda, köpeğin doğal uyaranların dışında zil, lamba gibi uyaranlara da tepki verip, salgı salgılama durumunu inceledi. Normal şartlarda et gören köpeğin salya salgılaması bir şart gerektirmeyen doğal bir durum olduğu için bu tepkiye şartsız tepki denir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Forumlarda , kuş sitesinde , beni takip eden gruplardan bana gelen gördüğüm graflarda çoğu teknikçi V çıkışı devam pıst 100 deki 2 li tepeye yoğunlaşmış.Benden de simulasyon isteyen çok oldu müsahit bir zamanda paylaşıcam.
    yalnız şunu söylemek istiyorum bana özelden gelen sorulara baktığımda hiç düşmeyecekmiş gibi borsanın hareket edeceğini düşünen sayı çok ve çoğu son 3-5 ay içinde borsa ile tanışmış.Ben yine dikkat edilmesi gereken dönemlere gireceğimizi düşünüyorum borsa gidebilir ama bir anda satışda gelebilir onu graf paylaştığımda seneryomun içinde paylaşıcam.
    Uyari mesajını yeni gördüm.tesekkurler.
    Evet herkesin dilinde 2 li tepe...Herkes bunu bekliyorsa ....😆

3. ikili tepeyi geçerken kar satışını karşılayabilmesi için pala ya sağlam para yakacak ya da olumlu bir haber lazım. yoksa bilanço bazlı hareketlerde çok can yanar.

belki de ereğlide satış biterse onunla destek atabilirler.

4. https://twitter.com/tele1comtr/statu...06108275974144

süleyman soylunun Binali beyi alkış uyarısına bakın
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. sasa yı nasıl kullandılarsa tup de öyle kullanılıyor bana göre .tup ve thy endeks ağırlığını yükselttiler bu dönem sasa hekts kırmızı yiyince tup ve thy endeks ağırlığını yükselterek oyun kuruldu.Bu tahtalarla ilgili temel anlamda bilgi bademlerde mevcut bu yüzden bizim çok yükseldi , bilançoyu fiyatladı vs yorumlarımızın üstüne içerde bilinenlere göre oyun devam ediyor.geçen bir dostum söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum elekrik fiyatlarında %15 indirimden bahsetmişti şubat içinde olurmu bilmiyorum onuda fiyatlıyor olabilirler bazı şirketler
    tup deki yönetim kurulundaki kişiyi unutmayın
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. Kim satıyor yaw ereğliyi?

Vadelisinde poz var.

7.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Kim satıyor yaw ereğliyi?

Vadelisinde poz var.
    bakınca Mittal satıyor gibi

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    6261 ort short - hedhe amacli- azili bogayim...
    6252,50 kapandım ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 515/990 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •