Sayfa 515/1008 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Vıop LVI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'da "Gazze" diplomasisi
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü Almanya'da olacak. Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile görüşecek. Görüşmenin gündeminde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının yanı sıra ekonomi başta olmak üzere iki ülke ilişkileri ele alınacak.

2. Yolluk banka ve emlagi verdim, 3 eyt maaşı ni kimse vermez,4 günde,veren düşünsün::
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    bildiğim sadece bir evi olanlara uygulanıyor, başka bir yerde 1 m hissen varsa olmuyor, emekli ve tek ev varsa belediyeye başvurmalısınız bence
    Ben vurdum,sisteme girdilermi bilemiyorum, kız tamam sen git dedi ,form doldurdum imza, hatta borcumda varmış ikisini birden kapattım.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Vergiden muaf olduğunu e devletten gorebilirmiyim

Erdoğan Almanya'da demeç vermeden borsayı bakalım nereye getirirler.... Almanya'da Siyonistlere destek verenlerden....

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Vergiden muaf olduğunu e devletten gorebilirmiyim
    Bu işlere belediyeler bakıyor. Belki ilgili belediyenin online işlemlerinde görünüyordur. Daha önce başvurun yoksa muaf değilsindir.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Vergiden muaf olduğunu e devletten gorebilirmiyim
    Vergi zamanı belediyenin sayfasına gir bak tahakkuk yoksa muafsın demektir. Yoksa gidip dilekçeni takip et
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Vergi zamanı belediyenin sayfasına gir bak tahakkuk yoksa muafsın demektir. Yoksa gidip dilekçeni takip et
    Basvurdugumda ikisini birden ödemiştim,farkedermi dediğinde baskan

Sayfa 515/1008 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •