Sayfa 516/1019 İlkİlk ... 164164665065145155165175185265666161016 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Gerekli önlemleri alırsanız günde 2 tane yumurta yediniz diye ölmezsiniz. Hatta mangalınızı şarabınızı da içersiniz Dedem 85 yaşında son 5-6 seneye kadar aynı böyle yaşadı. Sürekli yürürdü sabah akşam. Rakısından da geri kalmadı hiç. Sigarayı hala içiyor
    Maşallah Dede'ne.

2.  Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Efennim....
    Ne kollestrol var , ne tansiyon, ne de şeker...
    Ama iki defa kalp krizi geçirdim 4 tane stent var... Birincisi 2007 de, ikincisi geçen yıl...
    Halen kolestrol düşürücü ve kan sulandırıcı kullanmaktayım....
    Kimsenin pek düşünmediği genetik faktörler var...
    Hiç bir şikayetim yok...
    Yalnız gençliğimde çok sigara içtim... 2007 den beri de içimiyorum.
    2 senedir pandemi anamı belledi... Şehir içinden kaçmakta çareyi buldum... Şehre yakın bir yere taşındım...

Genetik miras tüm Türkiye halkının kötü...
    Sigara ve stresten uzak durun... Yürüyüş yapın . Ama şehrin içinde değil... Temiz havanın ve trafiğin olmadığı ve mümkünse insanların da olmadığı yerlerde yürüyün...

Saygılar
    Çok güzel tavsiyelerde bulunmuşsun. Adamsın.

3. Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, reel sektörün krediye erişimi konusunda yaptığı konuşmada, krediye ulaşmakta sıkıntı çekildiğini ve iş dünyasının faizlerin altından çok zor kalkacağını söyledi.
    Kıvanç, krediye ulaşmakta iş dünyasının bugünlerde biraz sıkıntılar çektiğini ve bankalar tarafından maksimum 3 aylık spot veya günlük krediler verildiğini söyledi.
    https://www.bloomberght.com/asokivan...kalkar-2296252

4.  Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Genetik miras tüm Türkiye halkının kötü...
    Sigara ve stresten uzak durun... Yürüyüş yapın . Ama şehrin içinde değil... Temiz havanın ve trafiğin olmadığı ve mümkünse insanların da olmadığı yerlerde yürüyün...

Saygılar
    Diğerleri tamam da stresten kurtulmak zor, en etkilisi de odur sanırım.
    Çalışan insan ister istemez tüm gün iş nedeniyle strese giriyor, stressiz rahat işi olan kesim çok azdır.
    Maddi stres zaten nüfusun büyük bölümünde var, işsizlik parasızlık geçinememek insanı yiyip bitiriyor.
    Parası olanın da ayrı derdi var aha burada her gün yazılıyor parayı ne yapsak da eritmesek diye..
    Hadi diyelim para sorunun yok, emeklisin veya çalışmıyorsun iş stresin de yok, aç iki haber izle ülkenin durumu nedeniyle yine strese giriyorsun.
    Bu ülke insanının pek şansı yok bu konuda, böyle yaşayacağız mecburen.

5. Siz değerli nitelikli yatırımcılarımıza özel Zorlu Enerji bugün iki farklı özel sektör borçlanma aracı ihracı gerçekleştirecektir. İhraçların 162 gün vadeli ve %33,50 Yıllık Basit Getirili İskontolu Bono, 366 gün vadeli ve İlk Kupon için %31,50 Yıllık Basit, Kalan Diğer Kuponlar için %31,50 Yıllık Basit ya da 2 Yıllık Gösterge Tahvil + %5,00 Ek Getiriden Yüksek Olanı şeklinde olması öngörülmektedir. İhraçların detayları için yatırım danışmanınızdan ya da 444 1 259 Ak Yatırım İşlem Hattı'ndan bilgi alabilir veya linkteki formu doldurarak size ulaşmamızı sağlayabilirsiniz. https://bit.ly/3r8ErxR SMS listesinden çıkmak için ILT IPTAL yazıp 4607'ye gönderebilirsiniz. Mersis:0011007783700015 B040

bu sabah Akbank tan mesaj olarak geldi , fena oran gibi durmuyor , param boşta olsaydı düşünürdüm

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Gidada ve tekstilde kdv %1 e dusurulmeli.Abd de 250 $ market gida alışverişi ne vergi 1 dolarmis.youtube ta seyrettim.gida kesinlikle %1 olmali hayvan yemi dahil olmak uzere.
    ABD de KDV yok.. her eyalet satış vergisi aliyor ve kendi belirliyor. Standart degil yani. Gıda üzerinden almayabilir ya da oranı azaltabilir ama bu kendi eyaletini bağlar.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Gidada ve tekstilde kdv %1 e dusurulmeli.Abd de 250 $ market gida alışverişi ne vergi 1 dolarmis.youtube ta seyrettim.gida kesinlikle %1 olmali hayvan yemi dahil olmak uzere.
    Gıda olur. Tekstil zaten en çok israfın olduğu alan. Bence gerek yok. Ancak kişisel hijyen ürünleri, doğal gaz ve elektrikte indirim olmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. enflasyon korumalı mevduat geliyormuş ama tuik enflasyonuna göre olacakmış
    faiz sıfır , vade sonundaki tuik enflasyonu + 3 ek gelir

mudi olarak enag ın açıkladığı enflasyon oranını isterim

gazeteci şeref oğuz söylemiş

YTD

Sayfa 516/1019 İlkİlk ... 164164665065145155165175185265666161016 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız