Dolar diyelim ki çarşambaya kadar 7,20- 7,40 aralığına düştü,sizce piyasa faiz arttırımı beklentisini 200-300 baz puana düşürür mü? Ve akabinde merkez 500 baz puan civarı faiz arttırırsa dolar ne olur?
Dolar diyelim ki çarşambaya kadar 7,20- 7,40 aralığına düştü,sizce piyasa faiz arttırımı beklentisini 200-300 baz puana düşürür mü? Ve akabinde merkez 500 baz puan civarı faiz arttırırsa dolar ne olur?
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
55 alti dolar tasinmaz...
rekabetçi kur modunda yatırımı büyütenler var...
3 aydr yapılan iş kontratları var.. seviyor şu anda..
7.2 altında ihracat akımına kapılanlardan batanlar olur.. bayaği da olur..
benim gibi malzeme alanlar var.. zarar ciddi olur..
2018 ataktı..
bu trend geldi. herkes ayağını buna göre ayarladı..
7.5 altına izin verecklerini sanmıyorum..
neymiş acı reçeteleri görelim...
+faiz <7.2 acidan çok ballı reçte olur..
7.56 da 100 günlük desteği var. Altına verirler mi??
Ben sanmıyorum. 7.50 ilaveten psikolojik bir sınır da olabilir. Göreceğiz...
Sabah dolar bugün doji yapar mı demiştim. Yapacak gibi duruyor. Normalde trent dönüş işaretidir. Ama arkasından gelecek bar ile teyit almak lazım. Pazartesi yönü belli olur diye düşünüyorum.
İlaveten MB nın dolar ihtiyacı var. Burada çok para girişi var deniyor ama o açık borsaya bazı hisseler giren para ile kapanmayacak kadar fazla.
Faiz arttırımı kararı yeterli bulunmazsa ki istenilen enflasyon üstü bir arttırım.
Hükümet nasıl mutlu edecek bu adamları bilemiyorum.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dolar topigine yazmistim daha once !kisa vadede MB politika faizini teb'in hosgeldin faizine esitlesin ! aciklama olarakta gerekirse ek tedbirler alinmasi yonunde kararli adimlar atmaktan cekinmeyiz tarzindan klise ifadeler kullansin usd 7.30-50 arasina konumlanir yil sonuna kadar
Yer İmleri