Sayfa 517/1002 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Viop - XXVII

Dolar diyelim ki çarşambaya kadar 7,20- 7,40 aralığına düştü,sizce piyasa faiz arttırımı beklentisini 200-300 baz puana düşürür mü? Ve akabinde merkez 500 baz puan civarı faiz arttırırsa dolar ne olur?
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Şort maliyetin kaç deyince nerden şort açtığını kastetmiştim...

Sen de jiggy gibi şöyle kazandık böyle kazandık muhabbetine girmişsin...

Neyse sonun inş. jiggy gibi olmaz...

Keza jiggy uzunca bir tatile çıktı sanki...
    Boşversene ya yazıyo burda ortala gitsin dear, zırwasal orti diyoz onu da anlamıyosan, jiggy ile bizi bir tutuyon falan ne ayaksın ?.

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu açıklamadaki en azından ifadesi 2 türlü de yorumlanabilir...ya tam enflasyon kadar yani %12 gibi ya da bunun üstünde %13-14 gibi...

11.11.2020 14:23:51 Erdoğan: Faizlerin en azından enflasyon seviyesinde tutulma mecburiyeti bu konuda verdiğimiz mücadeleyi zora sokuyor
    TÜFE Yıllık (Eylül): % 11,89
    faiz 10.25 +1.5 8+ hop 0.5 sonra hop 0.5
    GLP 14.75 ıse refrans +4,5 gelır
    arttırmış kadar oldular...

4.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Dolar diyelim ki çarşambaya kadar 7,20- 7,40 aralığına düştü,sizce piyasa faiz arttırımı beklentisini 200-300 baz puana düşürür mü? Ve akabinde merkez 500 baz puan civarı faiz arttırırsa dolar ne olur?
    55 alti dolar tasinmaz...
    rekabetçi kur modunda yatırımı büyütenler var...
    3 aydr yapılan iş kontratları var.. seviyor şu anda..
    7.2 altında ihracat akımına kapılanlardan batanlar olur.. bayaği da olur..
    benim gibi malzeme alanlar var.. zarar ciddi olur..
    2018 ataktı..
    bu trend geldi. herkes ayağını buna göre ayarladı..
    7.5 altına izin verecklerini sanmıyorum..

neymiş acı reçeteleri görelim...
    +faiz <7.2 acidan çok ballı reçte olur..

5.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    7.56 da 100 günlük desteği var. Altına verirler mi??
    Ben sanmıyorum. 7.50 ilaveten psikolojik bir sınır da olabilir. Göreceğiz...
    Sabah dolar bugün doji yapar mı demiştim. Yapacak gibi duruyor. Normalde trent dönüş işaretidir. Ama arkasından gelecek bar ile teyit almak lazım. Pazartesi yönü belli olur diye düşünüyorum.
    İlaveten MB nın dolar ihtiyacı var. Burada çok para girişi var deniyor ama o açık borsaya bazı hisseler giren para ile kapanmayacak kadar fazla.
    Faiz arttırımı kararı yeterli bulunmazsa ki istenilen enflasyon üstü bir arttırım.
    Hükümet nasıl mutlu edecek bu adamları bilemiyorum.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    200 gün olabilir hatta az sarka bilir

ABD'de teşvik paketi görüşmeleri durdu
    Piyasaların 3 Kasım'da yapılan seçimler sonrası gelişme beklediği teşvik paketinden olumsuz haber geldi. Bloomberg'in haberine göre Beyaz Saray teşvik paketi görüşmelerinden çekildi.

gene cuma yine cuma

7.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    200 gün olabilir hatta az sarka bilir

ABD'de teşvik paketi görüşmeleri durdu
    Piyasaların 3 Kasım'da yapılan seçimler sonrası gelişme beklediği teşvik paketinden olumsuz haber geldi. Bloomberg'in haberine göre Beyaz Saray teşvik paketi görüşmelerinden çekildi.

gene cuma yine cuma

Şuan için beyaz saray denilen şey Trump. Biden gelince seve seve teşviği verecekler. Sonuçta Biden'ın seçim öncesi sözlerinden biri.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ben sanmıyorum. 7.50 ilaveten psikolojik bir sınır da olabilir. Göreceğiz...
    Sabah dolar bugün doji yapar mı demiştim. Yapacak gibi duruyor. Normalde trent dönüş işaretidir. Ama arkasından gelecek bar ile teyit almak lazım. Pazartesi yönü belli olur diye düşünüyorum.
    İlaveten MB nın dolar ihtiyacı var. Burada çok para girişi var deniyor ama o açık borsaya bazı hisseler giren para ile kapanmayacak kadar fazla.
    Faiz arttırımı kararı yeterli bulunmazsa ki istenilen enflasyon üstü bir arttırım.
    Hükümet nasıl mutlu edecek bu adamları bilemiyorum.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    dolar topigine yazmistim daha once !kisa vadede MB politika faizini teb'in hosgeldin faizine esitlesin ! aciklama olarakta gerekirse ek tedbirler alinmasi yonunde kararli adimlar atmaktan cekinmeyiz tarzindan klise ifadeler kullansin usd 7.30-50 arasina konumlanir yil sonuna kadar

Sayfa 517/1002 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •