Sayfa 517/1019 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Viop XLV

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Haftalık dolar bazlı endeks.Elipslere dikkat..gelecek olan realize ile 1.70-80 doların testini beklerim...ama önce zirve neresi,onu bulmak lazım...

Tehlikenin farkında mısınız?..Yaşlı boğalar rahatsız.
    Onceki zirveler ve zirveye yakin yuksekliklerde cogunlukla
    RSI'de ikili tepe oluşumu var.
    Simdikinde RSİ'de ikili tepenin ikincisinde miyiz? Yoksa ilkinde miyiz?
    Ne dersiniz?

2. Yüksek fiyatlı hisselerde kullanılmayan rüçhan haklarını yatırımcı tazmin fonu kullanmakta öncelik sahibi olsun , CİMER'e yazayım diye düşündüm duvardan ses geldi.

Duvar haklı olabilir, ne rüçhan hakkını kullanana, ne kullanmayana, ne şirkete çok faydası yok ama beni yine de üzüyor. Genelde bedelsizler ve kar payı sonradan alınabiliyor ama katılınmayan bedelliler yanıyor.

Bana göre bedelli diye bir şey olmamalı şirket gerektikçe yeni hisse çıkarıp piyasada satmalı, ya da rüçhn hakkı kullanım bedeli piyasa fiyatına yakın belirlenmeli, bu şekilde unutma sorununa çare olabilir. Belki de yanılıyorum, duvardan da ses geldi.

Belki birilerine unutturuyorlar ve onun varlığı eritiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Onceki zirveler ve zirveye yakin yuksekliklerde cogunlukla
    RSI'de ikili tepe oluşumu var.
    Simdikinde RSİ'de ikili tepenin ikincisinde miyiz? Yoksa ilkinde miyiz?
    Ne dersiniz?
    Belki 2 li tepe yapar belki de yapmaz..onu bilmek zor..ama görünen bir şey var ki: son 10 yılda dolar bazlı (rsı) en zirve noktalardayız..yani buradan taze hisse alan çok düşünmeli..piyasa daha da gidebilir..çünkü realite kaybolmuş durumda..ama şu grafiğe de bakmak lazım..

4. Neden SASA HEKTS GUBRF düşmeden bu borsa düşmez dediğim şimdi daha iyi anlaşılmıştır umarım.

5. Hissedarlarda güven ve inanç olur ise hisseler daha yüksek fiyatlanır.

Sürekli benim hissemin başına bir şey gelir mi, haberim olmayan bir gelişme nedeni ile zarar edermiyim endişesi ise sürekli hisse fiyatını vs kontrol etmeyi gerektiriyor, ister istemez fiyat hareketlerinde alım satım iştahı oluşuyor bence.

Sen hisseni al 5 yıl izleme diyebilmek için alt yapı olması lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    4 hisse endeks için en büyük risk...tamam yerli alıyor ama mesela SASA da yabancının 111 mil. lotu var(%10)

sadece 10 milyon lot satış koysa ,PANİK BAŞLAR.

BİRİSİ yazmıştı.yabancının maliyeti 30-35 tl diye..dolar bazlı %400 kazanç var...

Kötümserlik değil..sadece olası her ihtimali düşünmek lazım..

SASA ,70-80 iken ,ben almam dedim..şimdi %100 yaptı.O da var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ben sadece SASA-HEKTAŞ biliyordum..2 tane daha RALLİCİ HİSSEMİZ varmış..gesan,kontr.

Bunları şöhretini duymamıştım.

8. Cryptocom kripto borsasından para çekilme işlemlerinin gerçekleşmediği iddia ediliyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 517/1019 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •