Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 518/1014 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Belki klişe lafları tekrarlamış olacağım ama geçen hafta Yunanistan'daydım (Atina ve Rodos).

Yeme, içme, kıyafet gibi harcamalar Türkiye'nin 3-4 katı. Ev fiyatları da aynı şekilde birkaç kat daha fazla. Avrupalı gözü ile bakarsanız, İstanbul cidden bedava. Gayrimenkullerde bedava, yaşamda bedava. Bizim alım gücümüz düşük olduğu için bize pahalı geliyor. Ben merkezi konumda ki lokasyonlar için balon olduğuna falan inanmıyorum.

Ayrıca İstanbul gerçekten ayrı bir değer. Türkiye'den ayrı değerlendirmek lazım bu şehri.
    benim kafam karisti

Yeme, içme, kıyafet gibi harcamalar Türkiye'nin 3-4 katı. Ev fiyatları da aynı şekilde birkaç kat daha fazla olupta nasil yeme icme katbe kat daha ucuz oluyor? Hemde iscilik TR nin bilmem kac misli yuksek olurken?

Hakikaten insanin akli almiyor hicbir matematige uymayan iki farkli data....

yeme icmenin ucuz oldugunu siz degil hangi forumu sozlugu acsam oyle diyor tabi ben inanmiyorum o baska

2. Yeme içmenin daha ucuz olduğunu yazmadım, Yunanistan daha pahalı. Tek istina alkol ucuz çünkü bizde ki gibi vergiler yok.
    Yunanistan ucuz diyenler bizim Bodrum Çeşme'nin anlamsız pahalı restoranları ile kıyaslayarak bunu söylüyor. Yoksa sıradan bir insanın sıradan bir restoranda yeme içmesi Türkiye'ye göre çok çok daha pahalı.

3.  Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Yeme içmenin daha ucuz olduğunu yazmadım, Yunanistan daha pahalı. Tek istina alkol ucuz çünkü bizde ki gibi vergiler yok.
    Yunanistan ucuz diyenler bizim Bodrum Çeşme'nin anlamsız pahalı restoranları ile kıyaslayarak bunu söylüyor. Yoksa sıradan bir insanın sıradan bir restoranda yeme içmesi Türkiye'ye göre çok çok daha pahalı.
    bizim milletin kistas olayi birim uzerinden.yani onlar euro kazanip euro harciyo.sen tl kazanip euro ile carpinca ortaya asil fark cikiyor.yani bir yunanlisnin 10 eu ya yedigi kebaba sen 40 tl veriyorsun..

4. Türkiye’de bisiklet yolları (temsili değil)

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. 28 daireyi 68 kişiye satmışlar...

Trabzon'da bir müteahhit iddiaya göre, inşaat halindeki 2 binada 28 daireyi 68 kişiye satıp, ortadan kayboldu. 7 yıldan bu yana evlerine kavuşmayı bekleyenler, olayı öğrenince büyük şok yaşadı.

http://www.hurriyet.com.tr/28-dairey...islar-40601114

Alin alin, hesapliysa hemen alin.

6. Ona ıstatistik değil, buna istisna şuna münferit dedik dedik derkeeennn... buna denecek hiç bir şey yok arkadaşlar buyurun:

Talep bitti demektir en azından şimdilik. Fiyatlarda düşüşe henüz işaret etmez elbette.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ARSLAN: ATATÜRK HAVALİMANI AĞIRLIKLI OLARAK İSTANBUL'A NEFES ALDIRACAK BİR ALAN OLACAK - TRT HABER

toki orayıda parseller...hatta büyük inşaat firmalarıyla görüşülmeye başlanmıştır..

Torba Yasa ile artırılan vergiler neyi değiştiriyor/3 - İşyeri kira vergileri ne kadar artacak?

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...tacak-40601291

Sayfa 518/1014 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •