Sayfa 518/1073 İlkİlk ... 184184685085165175185195205285686181018 ... SonSon
Arama sonucu : 8582 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. QUOTE=akant2017;4047946]sonuç ve netice .tabiki adalet var yargı kanunlar var lakin kanunlar zengine göre zırh fakire göre kafesli çadır. parası olan her zaman bir çıkış buluyor .sen eskisin bilirsin bu borsada kimler kimleri dolandırmadı .aslında dolandırılma değil bence bizlerin kaderi dünya döndükçe birileri birilerini sürekli sırtında taşıyacak .bu benim düşüncem kimse katılmayabilir paylaşımların güzel o yıllarda müthiş di ve o yüzden çok yüksek rakamları gördü.herkesin içi kıpraştı..[/QUOTE]

Bazen düşünüyorum bir sürü davalar oluyor duyuyoruz tanık olduğum bir dava olmadı acaba hakimler bu adamların çok parası var boş verin alacağınızı alamazsınızmı diyor adalet adaletsizleremi çalışıyor hep bize gelince kafesli çadır kodesli çadırmı olacak devlet borcunu vermezse vatandaş borcunu nasıl öder. Santallerin rabakların varlıkları devletin elinde pay sahiplerinin hakları güvencemiz altında diyor tmsf 30 yıldır güvenceleri altında kime neye güvence marmara çırası gibi yaktılar, insan yerinede koymuyorlar hayvan hakları mahkemesi olursa belki hakkımızı verirler ofşorcular paralarını aldı çağlarla helalleştiler yakında uzanlarlada helalleşirler. Bize karşı bir sorumlulukları yok bizle öbür dünyada helalleşirlerse bilmem artık akıllarına gelirmi .Devlette fakirde ozaman zengine çalışıyor demektir ozaman devlet demek zengin demektir.ozaman hakimler savcılar bürokratlar siyasetçiler zengin demektir. Ozaman biz hep onlaramı çalışacağız diyorsun demektir haklısın hemde çokkkkkk denecek bir şey yok Adaletin arkasına geçmişler kılıfla iş görüyorlarsa onların olsun adalet.

2. HABERLER
    10 Nisan 2012 Salı, 20:05:31
    Güncelleme: 20:09:14
    TMSF'den offshore açıklaması
    TMSF'den yapılan açıklamada offshore hesabı bulunan bankaların ödemediği mevduatların sorumluluğunu fonun üstlenmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı açıklandı...., ........
    https://m.yeniakit.com.tr/kart/haber...ar-676361.html

3. Hafiflemiş mutlu mesutmuş. Bizim hisselerin adı haydar onun hisselerinin adı Çağlar hem paralarımız gidiyor hemde hisselerimiz 10 liradan hisseleri al 10 yıl sonra şirketin hisseleri 10 kuruştan geri ver adalet onlara inanır battık bittik dediği zaman konkordatolar iflas ertelemeler onlar için var adalet boynumuzu çeviremiyeceğimizi biliyor adalet hazretlari hazır kıta. Uzanlarda sırada bekliyormuş çalıştıklarını geri getirecekmiş götürdüklerini bırak hisselerini geri alacaklarmış alırlarmı alırlar alırlar bu ülkede adalet var herkes içinde biz bir yer bulamadık nere koydular bizi adaletin neresindeyiz.....http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/h...luyum-41151715

4. Bir kişiye bu kadar yetki imtiyaz verirsen yüz verirsen deliye gelir halıdan başka yerde arar. Hizmet etmeye hazırmış bizde vermeye hazır çok geç kaldın bende bir eksik var diyordum...http://www.cumhuriyet.com.tr/amp/hab...hk_m_etti.html

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    bir gün bizim şirkette böyle haber olurmu inandılar başardılar..efsane geri döndü..bak aklıma imam geldi 2 onur 2..
    Şubatın 4 ünde mahkememiz var sence hakim izahnameyi görünce neder efsane senin ne işin var burda neyi bekliyorsunmu der yoksa bunun işi bitmiş çok zengin olmak yaramamış kalpten gitmiş çağırın imamıder.

6. Onur bey,üyelikleri askıya alınmış ve takyidat bulunmaktadır denilen bu yazım eskimidir?ben halâ ito org dan bakıyorum bu ibareler yok.

7. Eskiden öyleydi nostalji olarak kalır inşallah yenisinin yanına yakışmıyor ama geçmişi unutmamak için paylaştım şimdi sıra sermaye arttırımları olursa harika olacak şu sıfırlar bana bayağı heyecan yaptırdı keşke geri dönse öyle bir şey gerçek olsa.

8. 3000bin lot *1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1 .4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4*1.4 *1.4*1.4*1.4*1.4*1.4=kaç eder.....30yıl önce aldığım 3bin lot santral ve rabaklar ikinci el daire parasıydı nominal değerden faize yatırsaydım(30 yılın ortalaması %40 civarında) bu günkü değerini hesaplamak isteyen hesaplasın bu hisseleri bağışlamak istesem sgk ya kabul edermi. Bence eder bu hisseler kar payı ve temettü gelirleri haricinde rüchan hakları kullanıldıktan sonra varlığın bir parçası payı olduğu için defter değerine de sahip değerleme raporlarında bu şirketlerin iştirakleri ve gayrimenkuleri tmsfnin elinde kapalı kutu adalet sen nelere kadirsin.faiz haram eve hırsız girer bankaya yatırsan bankalar batar şirkete yatırsan patron batar devlet yönetime el koysa konkordatosu iflas erlelemesi tasfiyesi feshi nereye dönersen dön şansın yok. 30 yıldır bekle dur ömür yeterse adalet varsa görürüz inşallah.

Sayfa 518/1073 İlkİlk ... 184184685085165175185195205285686181018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •