Sayfa 520/571 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570 ... SonSon
Arama sonucu : 4567 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Viop LXV

1. bakın koridorda değişikliğe dahi yanaşmadılar..faizin yükselmesi gerek analamına da gelir aslında bu durum..ona göre..
    zaten 9.000 altını bekliyorsak bu faiz yükselmesini gerektirecek..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. Yarın nasıl düşürelim dayucuğum piyasada olumsuz haber kalmadı.
    Bugün faiz indirimi olmadı deye satarlar dedik onuda yabmadılar, biiki damla aktı onada sen yetişemedin malesef
    Hamdım Piştim Yandım

3. hafta sonu riskini almak istemezler..abd buraya konuşlanırsa zaten durum çok vahim olucak..
    bu olumsuzluk bizi 9.000 altına itebilir dayucum

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın nasıl düşürelim dayucuğum piyasada olumsuz haber kalmadı.
    Bugün faiz indirimi olmadı deye satarlar dedik onuda yabmadılar, biiki damla aktı onada sen yetişemedin malesef

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Yaw o değil de bizim bi ralli olacaktı. Yolda tanıdık birine rastladı elllam. Bu sefer öyle böyle gelmiyordu
    ralli aşşağı dana köyüne doğru oluyor alberto. rıfkı ayuyu görünce yolda dayanamadı..

5. bu ortamda stopajın %15 olması büyük hata..buna rağmen vatandaş faizi bırakmıyorsa vatandaşı zorlamayacan..
    kapat borsayı yıl sonuna kadar..oraya gütmeye çalışma..gitmeyecekler..

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın nasıl düşürelim dayucuğum piyasada olumsuz haber kalmadı.
    Bu kafayla mal alamaz o boşa kendini yorma. Alsa da korkusundan yazamayacak zaten bu saatten sonra
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bakın koridorda değişikliğe dahi yanaşmadılar..faizin yükselmesi gerek analamına da gelir aslında bu durum..ona göre..
    zaten 9.000 altını bekliyorsak bu faiz yükselmesini gerektirecek..

Uygulanan Ekonomik model budur.!!!

https://www.hisse.net/topluluk/showt...59#post6449359

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. 8500 ler 8 ay önce kırılmış..ben bunu fiziken görmeden esas malı almam..9.000 den gebermiş olanlardan sepet yaparım..
    o ayrı..

Sayfa 520/571 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •