Sayfa 521/587 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571 ... SonSon
Arama sonucu : 4689 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Ak Yatırım - Türk Telekom, (#TTKOM) 83 TL hedef fiyat paylaşmışlar.

"TTKOM’u beğenmemizin temel sebepleri; i) güçlü büyüme potansiyeli, a) son fiyat optimizasyonları
    ve satış gelirleri üzerindeki gecikmeli etkileri, b) sabit genişbant segmentinde kısalan sözleşme sürelerinin ARPU artışını hızlandırması, c) üst paket satış fırsatlarını güçlendiren artan veri talebi, d) nüfus
    dinamikleri sayesinde abone bazının istikrarlı büyümesi, f) enflasyonun düşmesiyle reel büyüme için daha istikrarlı faaliyet ortamı oluşması, g) devam eden altyapı genişlemesi ve şebeke iyileştirmeleri, ii) sabit
    genişbant segmentindeki daha yüksek büyüme sayesinde reel büyüme ve iyileşen satış kırılımı ile 3 yıl içinde 900bps FAVÖK marjı genişleme potansiyeli, iii) önemli ölçüde döviz bazlı CAPEX ve TL bazlı gelirler
    sebebiyle TL reel değerlenirken artan nakit yaratma kabiliyeti, iv) devam eden borç azaltımının VÖK marjı artışına yol açması, v) 2024T/25T 4.0x ve 2,4x FD/FAVÖK ile küresel benzerlerine göre sırasıyla %22 ve %50 iskontoya işaret eden cazip çarpanları."
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2. Ünlü Yatırım - Türk Telekom, (#TTKOM) 67 TL hedef fiyat paylaşmışlar.

"İmtiyaz sözleşmesinin yenilenmesinin, altyapı mülkiyeti konusundaki belirsizliği ortadan kaldırmaya yardımcı olacağına inanıyoruz, ancak bu yenileme ek sermaye harcaması gerektirebilir.

Tahminlerde Revizyon: 2024 yılı için gelir tahminimizi %18 artırdık, FAVÖK marjında 180 baz puan iyileşme öngörüyoruz ve önceki tahminlerimize kıyasla net kar beklentimizi %17 düşürdük. Net kar beklentimizi, yılın ilk yarısındaki beklenenden zayıf net kar performansı sonrasında aşağı çektik. Türk Telekom'un 2024'ün ilk yarısında net borç/FAVÖK oranını 1.2x seviyesinde koruduğunu belirtmekte fayda var."

3. Bende gaza geldim 150 hedef veriyorum��

4. İmtiyaz için imzalar atıldıktan sonra neden olmasın, darphane gibi şirket ve bunun devamlılığı demek olacak.
    Yıl sonuna yaklaştık artık bu konu sonuçlanmalı.

Güzel bir hafta olması dileğiyle.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Önümüzdeki birkac yıl içinde, telekom altın dönemini yaşadığında hissenin 3,3-5.3 dolar bandında ve dovizinde 45-65 tl arasında olmasını beklerim. Tabi bu fiyatlara düşe çıka yükselecektir.

6.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Önümüzdeki birkac yıl içinde, telekom altın dönemini yaşadığında hissenin 3,3-5.3 dolar bandında ve dovizinde 45-65 tl arasında olmasını beklerim. Tabi bu fiyatlara düşe çıka yükselecektir.
    Zaten bu zihniyetle yönetilmeseydi şuan 5 dolar üzerindeydi.enflasyonu düşük göstermek için yıllarca zam yapılmadı zararına çalıştı şirket.

Kırmızı barın güzeli olur mu.... olur olur..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8. Toplamaya devam. 534000 oldu toplam mal. Kentufu geçtim mi acaba...borsadaki çöküş tamamen israilin yayılmacı politikasıyla ilgili...

Sayfa 521/587 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •