Rumenigge, bunlar Koftiden sorular değil etniğini de milletini de saklama ki tartışma verimli olsun..
EVETçilerin "Tek Vatan Türk Vatanı, Tek Millet Türk Milleti, Tek Bayrak Türk Bayrağı ,Tek Devlet Türk Devleti'dir...."
sloganlarından "Türk"ü çıkarması Kürd(istan) açılımı için PKK ile yine yatağa gireceklerini gösteriyor...
Kaçak güreşmeyelim, ne iş, bu iş!!!
Böyle dedin rumenigge..
Ben de HODRİ MEYDAN dedim..
Düellolar nasıl yapılır.. Düelloyu teklif eden silah seçimini karşı tarafa bırakır ama silahı temin etme işini üstlenir..
Düello daveti de, kabul edilip edilmemesi de ONUR meselsi sayılır..
HODRİ MEYDAN'ına HODRİ MEYDAN..
Anketi de sen açacaksın.. bu durumda..
Çarpıştıralım en güzel 4 yazılarımızı..Kararı da millet (üyeler) versin..
![]()
Şu forumda standardın üstünde nitelikleri bile olsa bir tanesine tahammül zorken, bu örneğin çok daha niteliksizinden milyonlarcası etrafımızda birlikte yaşıyoruz bu ülkede.
İmkanı olanlar neden gidiyorlar bu güzel ülkeden anlayabiliyorum artık.
Çünkü ümit yok.
Herşeyin yokluğu tamam da ümit yoksa gelecek yok demektir.
Bu adamla da tartışmayı bırakın derim.
Mark Twain'in özdeyişini hatırlayın...
"Asla bir aptalla tartışmayın.Sizi kendi seviyesine çeker ve sonra tecrübesiyle sizi yener."
bu konuda çok farklı düşünüyorum
o konu geniş bir konu burası yeri değil
ama çok kısa özetliyeyim
bence etnik=millet
aynı insan ayrı etnikten ayrı milletten olmaz
bir zenci ingilterede yaşıyor diye ingiliz olmaz
Allah herkesi farklı milletten yaratmıştır hiç kimse bu gerçeği değiştiremez
ne anayasa ile ne bilimsel kitaplarla
ey zenci senin etnik kökenin farklı ama ingiliz milletindensin
inglizim de
diyemezsin
Bişey daha.
Neden cb için aday gösterilebilmesi partilerin insafına bırakılıyor. Mevcut olan 20 mv'nin imzasının yeterli olmasında sakıncalı olan neydi?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazın çelişkilerle dolu ama.. şu iki cümle yi sorayım..
- İngiliz Mlletler Topluluğu diye bir terim var tarih literatürlerinde.. Bu nedir.. ?
- İngiliz diye bir etnik köken yoktur.. Sakson , Anglus ve Juti gibi etnik kökenler vardır..
"Bede'ye göre Angluslar, Saksonlar ve Jütilerden oluşan Cermen halkları 5. ve 6. yüzyıllardan itibaren Almanya'dan göç ederek İngiltere'nin çeşitli bölgelerine yerleştiler ve ayrı ayrı krallıklar kurdular. Bu halklar Britanyalı kabile şefi Vortigern'in davetiyle, Pikt ve İrlandalı işgalcilere karşı Vortigern'in topraklarını savunmak için gelmişlerdi."
Yer İmleri