Sayfa 524/1001 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Vk6 23,57

vk11 29,75

2. Yarın 3 günlük getiriler olacak,
    Geçen hafta OKT 20,5'la zarara soktu 3 gün.
    Yarında FIL yada diğerleri 22,50'ler falan verirse 3 gün kayıplar yaşanır

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Vk6 23,57

vk11 29,75
    Vk11 hangi fon?
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hangisi?? 😃😃😃
    FIL ölüyor, yetiş webster

Şaka bir yana sıradan bir mevduat bile bu kadar getiriyor zaten.

5.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    patron hemen Nkolay al ve düşünme sürecinde kayıp yaşama.... karar verdiğinde , durma uygula.
    bonolar 30-60 gün %24.5 mk seviyelerinde , 1 yıl 0 stopaj mevduat %25 seviyelerde, hoşbeş geldin arı wow %24-24.5
    yani her seçenek sıkıştı...
    tacirler ve gedik değişken fonlarını incele....beğenirsen girmeni tavsiye ederim.
    Zaten nkolay bono dayım ama 750k limitim dolu olduğundan kalan 250k değerlendirmek için fon alıyorum, en iyisi tamamıyla 25-26 oranlı orta vadeli bonolardan almaktı aslında ama zamanında ihmal ettik şimdi onlar da düşmeye başladı, zaten geç haberimiz oluyor parayı da parça parça aktarana kadar başvuru tarihleri kaçıyor.
    İkisinden de aldım geçen hafta ama borsaya güvenemeyip büyük miktarda sattım, pazartesi bakayım bi gidişlerine olmazsa riske girip alayım değişkenlerden, borçlanmalardan falan ne yapalım.

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Vk11 hangi fon?
    Selamlar.
    Vakıftan alınan, ziraat portföyün yönettiği kısa vadeli borçlanma araçları fonu VKT

Bu günkü getirisine aldanmayın bir % 30 yapıyor bir % 19.Ortalaması sıradan bir PPK kadar.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Vakıftan alınan, ziraat portföyün yönettiği kısa vadeli borçlanma araçları fonu VKT

Bu günkü getirisine aldanmayın bir % 30 yapıyor bir % 19.Ortalaması sıradan bir PPK kadar.
    Teşekkürler.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Zaten nkolay bono dayım ama 750k limitim dolu olduğundan kalan 250k değerlendirmek için fon alıyorum, en iyisi tamamıyla 25-26 oranlı orta vadeli bonolardan almaktı aslında ama zamanında ihmal ettik şimdi onlar da düşmeye başladı, zaten geç haberimiz oluyor parayı da parça parça aktarana kadar başvuru tarihleri kaçıyor.
    İkisinden de aldım geçen hafta ama borsaya güvenemeyip büyük miktarda sattım, pazartesi bakayım bi gidişlerine olmazsa riske girip alayım değişkenlerden, borçlanmalardan falan ne yapalım.
    Güven konusunda tebrik ederim sizi, bir türlü elim varmıyor nkolaya.
    Sorun yoktur ama, ısınamadım nedense şuna birtürlü.

Sayfa 524/1001 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •