Sayfa 524/1001 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Süt ve süt ürünlerine %45-60 zam geliyor.

— BloombergHT

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    isc siyasal dönüşümü fiyatlıyor diyende var...

isc sise primlenmesini fiyatlıyor diyende var...

var oğlu var...
    ilk şık doğruysa çok acayip olur benim açımdan.
    audentes Fortuna iuvat

3. Haftalık para giriş çıkışlarını excel tablosunda veren bir arkadaş vardı ya?

Nedir o tarafta durum?

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Evet abi, spot portföyümü bundan sonra always in the market yönetmeye çalışacağım, Mart düşüşünde kısmen nakittim oradaki diplerden mallandık o gün bu gündür hisse çık hisse gir şeklinde gidiyorum zaten, herkes kendi karakterini tanımalı ona uygun yatırım yapmalı. Yanına viop da koyabilse idim pek iyiydi, hala çalışıyoruz bakalım. Para eklemiyorum para da çıkartmıyorum ana parayı zaten çekeli çok oldu bi ihtiyacım da yok çalışsın dursun 3 ayda 1 bilançolara bakıp değerlememizi yapar pozisyonlarımızı alır tutarız.

Mart düşüşünde elimdeki yüklü YKB'yi satıp dipten geri almayı becerebilmiş olsaydım mesela çok ciddi getiri olacaktı, olmadı kıyamadım yani. Zaten maliyet 1 lira dedim o dedim bu dedim elim gitmedi. Bu da benim kusurum. Ama bu kusur sayesinde de diplerde kolay kolay mal vermem o da bu özelliğin bana artısı diyelim. Yani kendini tanımak lazım başkası için bu çok yanlış olabilir saygı duyuyorum.
    Mucize formül= OV %80-100 hisse portföyü koru+ara düşüş trendlerinde gerekirse full hedge yap+kabak gibi rallilerde ek long ile yükselişte ekstra fon yarat.

Bunu kısmen yapıyorsun..ben de 2-3 yıldır yarı profesyonel böyle ilerliyorum...belki 3-5 yılda zengin olamazsın..ama 10-15 yılda orta halli bir servete ulaşırsın.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. 7,64 isc leri 7,94 ten verdim 30 tl yeter...

başka kağıt buluruz...

bistte para dağıtıyorlar...

ama ben asla burda tutmuyorum kazancı hemen bankaya aktar onuda dolara çevir...

6. Parasını zamanında iyi bir fiata LONG yada hisse senedini dipten alan bir vatandaş elimdeki mal ortalama %35-40 primlenmiş durumda ise ayrıca Takası da toplu olduğu için pek endişe etmesine gerek yok.
    Genel anlamda Takasta egemen güç satmadan satma yat pusuya.
    Önemli olan Mal ucuzken alınır kaçırdıysan bir sonraki düzeltme noktasında, olmazsa güçlü bir dirençi geçildiğinde.

7. bunların düşük kurun sebebi dünyanın bit pazarı olduk...

bayrampasa toptancılara turk cumhuriyetlerinden azerbeycan turkmenistan tırlar yanasıp doldurup doldurup gidiyormus...

değersiz tl den dolayı...bu politikaya gecenler bunuda hesap ettimi?

11-12 ye iç piyasaya vericem 15 liraya yurt dısına satıyorum birde ihracat tesviği parası alıyorum diyormus toptancılar...

sonra yok stokcuymus yok suymus buymus...

ekmege sürülecek akıl yok bunlarda...

sonra degersiz yap tl ni 120 lira dersin aycicek yagına...

bu kafayla 150 de 200 de olur...

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Haftalık para giriş çıkışlarını excel tablosunda veren bir arkadaş vardı ya?

Nedir o tarafta durum?
    zeynel balci göndermiş sosyal medyada
    Yabancı Yatırımcıların Kasım Ayında En Fazla Alıp Sattıkları İlk 20 Hisse....

Borsa İstanbul'da, yabancı yatırımcılar Kasım ayında 708 milyon dolar net alım yaptılar.

Sayfa 524/1001 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •