Originally Posted by
nosfecagri
Evet abi, spot portföyümü bundan sonra always in the market yönetmeye çalışacağım, Mart düşüşünde kısmen nakittim oradaki diplerden mallandık o gün bu gündür hisse çık hisse gir şeklinde gidiyorum zaten, herkes kendi karakterini tanımalı ona uygun yatırım yapmalı. Yanına viop da koyabilse idim pek iyiydi, hala çalışıyoruz bakalım. Para eklemiyorum para da çıkartmıyorum ana parayı zaten çekeli çok oldu bi ihtiyacım da yok çalışsın dursun 3 ayda 1 bilançolara bakıp değerlememizi yapar pozisyonlarımızı alır tutarız.
Mart düşüşünde elimdeki yüklü YKB'yi satıp dipten geri almayı becerebilmiş olsaydım mesela çok ciddi getiri olacaktı, olmadı kıyamadım yani. Zaten maliyet 1 lira dedim o dedim bu dedim elim gitmedi. Bu da benim kusurum. Ama bu kusur sayesinde de diplerde kolay kolay mal vermem o da bu özelliğin bana artısı diyelim. Yani kendini tanımak lazım başkası için bu çok yanlış olabilir saygı duyuyorum.
Mucize formül= OV %80-100 hisse portföyü koru+ara düşüş trendlerinde gerekirse full hedge yap+kabak gibi rallilerde ek long ile yükselişte ekstra fon yarat.
Bunu kısmen yapıyorsun..ben de 2-3 yıldır yarı profesyonel böyle ilerliyorum...belki 3-5 yılda zengin olamazsın..ama 10-15 yılda orta halli bir servete ulaşırsın.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri