Cauti bey aksa konusunda sizi tebrik etmem gerekiyor.Yanlis hatirlamiyorsam ucuz oldugundan bahsetmistiniz.Fiyati baya yukseldi.
Saygilar.
Cauti bey aksa konusunda sizi tebrik etmem gerekiyor.Yanlis hatirlamiyorsam ucuz oldugundan bahsetmistiniz.Fiyati baya yukseldi.
Saygilar.
Sn cautinr baskan, sayfanizi okuyorum maalesef kendi kafamin dikine hep gittim, sonuc pek tabi ki; husran.
Su anda yeni hisse olarak neler var takibinizde. Cevap vermesenizde tesekkurler. Saygilat
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İhtiraslı bir genç olarak bu söylediğime inanmayabilirsin. Beklediğimden çok çok daha iyi gidiyor hisse portföyü...bu kadar iyi gideceğini düşünsem bile, portföyümün şu anki dağılımını değiştirmezdim...ağrısız, stressiz başım, kaygısız aşım diyorum.
Derdim stresli de olsa çok para kazanmak olsaydı, kurumsal hayata devam ederdim ( gerçi son iki yıldaki başarımı yakalayabileceğimi düşünsem daha erken bırakırdım o hayatı🙂)
Aslında aksa nın performansından pek memnun değilim.. son 1-2 haftadır canlandı biraz..bilanço da fena gelmedi...dibe göre fena çıkmamış gibi gözükse de, ilk girdiğim hisselerden olduğu için kar oranım düşük. Temettu dahil 1,5 yıllık kar %30...faiz kadar anca kazandırmış sayılır. Bir hisse tatmin edici kazanç sağladı demem için yıllık %10 reel kazanç sağlamalı en az( enflasyon farkı düşüldükten sonraki kazanç).
Sn. Cautionary size bir soru sormak istiyorum. Tecrübelerinize ve mevcut duruma binaen cevaplarsaniz sevinirim. 9000 tlniz var. Ve 3 hisseye böleceksiniz. 3 hissede hektaş,adana,sasa . Nasıl bir dağılım yaparsınız. Teşekkürler.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://ibb.co/NxPfgY0
Esas faaliyet karını geçen yıla göre yüzde elliden fazla artıran firmalar (bu akşama kadar açıklanan bilançolar tarandı)
Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...
Yer İmleri