Originally Posted by myfinans Manşette deniliyor uçtuğumuza göre alın bol bol alın. Peşin kazancı görünce hoşunuza gitti değilmi. Gitmez olur mu 14.5'dan yapmışım ilk alımı daha ilk alım yerime gelmemiş Cuma kapanış 12.1
Originally Posted by admustafa Gitmez olur mu 14.5'dan yapmışım ilk alımı daha ilk alım yerime gelmemiş Cuma kapanış 12.1 Uçacak uçacak bekleyin Valla ben demiyorum manşet diyor.
Originally Posted by myfinans Uçacak uçacak bekleyin Valla ben demiyorum manşet diyor. Kaç gün kaldı sizin vade sonuna
Originally Posted by admustafa Kaç gün kaldı sizin vade sonuna 15 gün var.16,85 kalacakmı bakalım o güne kadar.
Originally Posted by myfinans 15 gün var.16,85 kalacakmı bakalım o güne kadar. 16.85 kalırsa bir 90 gün daha bağlayacak mısınız ?
Originally Posted by admustafa 16.85 kalırsa bir 90 gün daha bağlayacak mısınız ? Hayır, Uygun bir miktarı ile 16,85 1 ay daha belki Kalanı önce borçlanma fonlarınndan biri, Sonra da duruma göre birşeyler yaparım herhalde. Nkolay ise devam etsin gitsin gittiği kadar.
Fon ariyorum Alis ve satis valoru sifir olacak Birde gunluk getirisi min yuzde 1 olacak
Originally Posted by Webster Fon ariyorum Alis ve satis valoru sifir olacak Birde gunluk getirisi min yuzde 1 olacak Sayın Webster iyi akşamlar. Böyle bir fon bulabilirseniz bizim de haberimiz olsun [emoji120]
Forum Rules
Yer İmleri