Sayfa 528/1122 İlkİlk ... 284284785185265275285295305385786281028 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Yarı yarıya gerçekten mantıklıymış ben de öyle yapayım yarınki duruma bakarak. Teşekkürler
     Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    kkm'de zarar etmeyi başardım ya. usd yerine euro seçerek. döviz dövizdir o kadar fark etmiyor diye biliyordum ama durum hiç böyle değil. nisan başı savaş erken biter tahminiyle euro seçtim(malum borsalar rallideyse euro, ayı piyasasıysa dolar al derlerya) şimdi vade sonuna 2 hafta kala dolara göre %8 zarardayım 10 bin lira gibi benim için önemli bi tutar. siz siz olun tahmin yeteneğiniz çok iyi değilse %50 euro %50 dolar korumalı yaptırın, öyle yaptıran çok. biz akıl edemedik. enflasyondan yediğimiz kazık yetmiyormuş gibi gitti şahane laptop parası.

Brent 125 pompa zamanı yaklaşıyor.

3. bugün burgere uğradım. usd mevduat düz 4 swap 4,5 dendi. pazarlıksız hali.

Bırganbank m

5. yes. bi de.. öyle yarısını tl ye çevir falan değil. normal, temdit.

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    görünen o ki enflasyona karşı koruyanlar arsa tarla konut ve araçlar olmuş .( kasım ve öncesinde alınan ) tabi araç dışındakileri ne kadar likit orası ayrı ..
    Öyle bir ekonomide yaşıyoruz ki yıllık %160 kazanmış olsanız aslında %0 kazanmış oluyorsunuz. O yüzden parayı korumak çok zor. Dolar, altın, borsa, fon gibi yerlerden kazanıyoruz ama reel anlamda bir kazanç yok. Bu arada ben de dün tatil rezervasyonu yaptım oteller pahalı ama dikkatini çeken bir durum var bazı sitelerde 18 aya kadar vade farkı olmadan rezervasyon yapıyorlar. Peşin alacaktım ama enflasyon döneminde peşin almak işime gelmedi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bende temmuza yunan adalarında 4 gece 5 gün 2kişi 220€ya ayarladım. Daha uygunada var. Herşey dahil değil tabi
    https://www.booking.com/hotel/gr/pan...ailability_msg

Agustos 2017 de burada kalmistim ve cok da mutlu olmustum...

Sadece oda, tertemiz ve denize sifir...

4 gece iki kisilik oda sadece 229 Euro.

Fiyat euro bazinda ayni kalmis ama bizim icin TL olarak cok degisti tabii..

Vize derdi olmasa hic dusunmeden her yaz gider kalirdim..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bugün burgere uğradım. usd mevduat düz 4 swap 4,5 dendi. pazarlıksız hali.
    4.5% düz verdi bana geçen. swap da önerdi ama hiç sevmediğim için swap olayını sormadım bile. 5% verecekti büyük ihtimal...

TL'nin neyapacağı belli değil ki... Kur anlaşılan kurun çok üstünde bir yere giderse o anlaşılan kurdan çakıyor TL'leri sana. Ben sevmem böyle kumarları.

Sayfa 528/1122 İlkİlk ... 284284785185265275285295305385786281028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •