Sayfa 528/869 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 6951 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yemin ediyorum aynisini dusundum de yazmadim.
    Ya bir yerden arakladi ya da yapay zekaya falan sordu.
    [emoji23]
    Bende bende. Alıntılamıştır Ahmet abi

2.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    dindar nesil yetiştireceğiz derken neslin önemli kısmını deist/ateist yapmayı becerdikleri...
    Bu değişimin önemli nedenlerinden biri de Spritual öğretinin yaygınlaşması, youtube üzerinden çekilen videolar ve anlatılanlar.

Gençler artık ölümün olmadığını,kimsenin o ruhu yargılamayacağını, özgür iradeye müdahale edilmeyeceği konusunun evrensel ilahi bir yasa olduğunu öğrendi.

Dolayısıyla, çember sakallı kabak hafız huri'den nuri'den bahsedince s.ktir lan'ı..! çekiyor.

Bence bu bir aydınlanma devrimi. Dinsizleşme çabası fian değil.

ODTÜ'nün bahçesinde bir polis, eylem koyan öğrenciyi yakalamış, evladım akıllı ol diyor, öğrenci'de sen buraya elinde cop'la girdin, ben 550 punla, bu akıl konusunu bir tartışsak mı, diyor ya, konu o konu.

Dolari 38 de niye tutarlar?sizin dolarinizi ucuza alip carryciye vermek icin....

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dolari 38 de niye tutarlar?sizin dolarinizi ucuza alip carryciye vermek icin....
    döviz borçlu şirketler açısından bakıp dolar aniden 50 olursa kaçı ayakta kalır, özel sektöre olan yıkıcı etkisini, bu sektörleri tekrar ayağa kaldırmanın maliyetini de hesaplamak lazım..

Alıntı o yazı
    bir halt olacağı yok.

https://x.com/av_gundogan/status/191...mfei_0iZw&s=19
    Tuike karsi acilan davayi tuik kazanmis
    Verileri vermiyor.gizli diyor.

7. DOLARIN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLÜYORLAR, MÜBALAĞA EDİYORLAR..

Son dönemde değer kaybeden ABD doları hakkında da açıklama yapan Roubini, Doların öldüğünü söylüyorlar. Ama mübalağa ediyorlar. Teknoloji tarifeleri aşarsa ABD için bir çıkış olabilir. ABD varlıklarına yatırım yapmakta fayda olabilir. Büyüme orada olacak dedi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,641
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Alıntı o yazı
    Alıntı malıntı,en sonunda doğruları yazmışmı,yazmış

Sayfa 528/869 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri