Originally Posted by Bursa Son 7 ayın en yükseğinde şuan. Evet 12 Kasımdaki değerine geldi..
Originally Posted by ayhan53 Rxpu nun mesaji herkese gidiyordu. Artemise inananada bereket tanrisinada bi ateistleri kapsamıyordu Eyi o zaman, bizim irakicilar Amon Ra'ya inaniyor, bazilari da patates dininden, içimizde ateyist yok cok şükür!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by rxpu Artemise inananlara mübarek ramazanlar dilemek te garip olabilir ayhan başkan. Ben müslümanları adreslemiştim. Tüm. Inananların diyince sanki artemiscilerde dahil gibi geldi. Sonra düzelttin
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by reha kaya Eyi o zaman, bizim irakicilar Amon Ra'ya inaniyor, bazilari da patates dininden, içimizde ateyist yok cok şükür! Ra cı ne yapıyor selam söyle oda hayırsız çıktı ne arıyor ne soruyor
Originally Posted by rxpu Artemise inananlara mübarek ramazanlar dilemek te garip olabilir ayhan başkan. Ben müslümanları adreslemiştim. Yahu biz de, Artemis tapınağında 3 gün oruç tutuyoruz, olmuyormu?
Fırtınam küstü gelmez arada saz maz çalar face e koyardı oda yok artık
Originally Posted by ayhan53 Tüm. Inananların diyince sanki artemiscilerde dahil gibi geldi. Sonra düzelttin Vay ayirimci herifler vay, Artemis düşmanları!
usdtry sepet
--Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir
Forum Rules
Yer İmleri