Originally Posted by myfinans Hayır, Uygun bir miktarı ile 16,85 1 ay daha belki Kalanı önce borçlanma fonlarınndan biri, Sonra da duruma göre birşeyler yaparım herhalde. Nkolay ise devam etsin gitsin gittiği kadar. Fonda 16.85 ortalama yapamayacağınızı mı düşünüyorsunuz
Originally Posted by Webster Fon ariyorum Alis ve satis valoru sifir olacak Birde gunluk getirisi min yuzde 1 olacak Sıfır olmasın valör -1 olsun siz daha parayı yatırmadan %1 versin böylesi daha iyi değilmi üstadım
Originally Posted by admustafa Fonda 16.85 ortalama yapamayacağınızı mı düşünüyorsunuz Yapılır büyük ihtimalle ama Artık takipten yoruluyorum. Ayrıca ciddi riskler de olabileceğini düşünüyorum, oyüzden
Originally Posted by Webster Fon ariyorum Alis ve satis valoru sifir olacak Birde gunluk getirisi min yuzde 1 olacak Çiftlikbank'ın çeşitli versiyonları olabilir. Hatta %1'den de çok getirirler.
Originally Posted by myfinans Yapılır büyük ihtimalle ama Artık takipten yoruluyorum. Ayrıca ciddi riskler de olabileceğini düşünüyorum, oyüzden Aşırı temkinlisiniz bu aralar yoksa daha öncede böylemiydiniz ?
Originally Posted by admustafa Aşırı temkinlisiniz bu aralar yoksa daha öncede böylemiydiniz ? Yüksek risk sevmem GPG tipi oluyorum herhalde, gerçi oda mevduat gibi oldu ya neyse.
Originally Posted by myfinans Çiftlikbank'ın çeşitli versiyonları olabilir. Hatta %1'den de çok getirirler. Yalniz ciftlikbankin alis valoru sifir satis valoru sonsuz 😃😃😃
Originally Posted by supremegod Sayın Webster iyi akşamlar. Böyle bir fon bulabilirseniz bizim de haberimiz olsun [emoji120] Agzim gevsektir bu konuda rahat olabilirsiniz. Hernekadar syn jd buna kizsada Kazan kazan prensibini severim 😃
Forum Rules
Yer İmleri