Serbest piyasa ekonomisi kurallarına aykı zannedersem bu durum. Europower çalışanlarına farklı bir uygulama yapılsa bunu anlarım. Daha önce yanlış hatılarmıyorsam Gen İlaç arzında bir miktar hisseyi de şirket çalışanlarına ayırdılar ve şirket çalışanları daha yüksek oranlarda ortaklığa kavuşma imkanına sahip oldu.
Europower halka arzında, halka arz edilecek hisselerin bir kısmı Gesan hissedarlarının taleplerine önceliklendirilecek gibi bir metodoloji uygulansa, tahminen bu haber ortaya çıkar çıkmaz 7-8 tavan yaparız. Ben böyle birşeye izin verileceğine ihtimal vermiyorum. Keşke olsa.
Patronlarimizin isi yonlendirme sekline bakarak top tufek EUPWR girmek gerek diye dusunuyorum
Daha once dedigim gibi, madem patron buna odaklaniyor, o zaman duygusalliga yer yok. Gesan'da iyi kazandiysak simdi Gesan-II: EUPWR zamanidir
Ilaveten, sirket dagilimina bakinca EUPWR buranin esas oglani benim siz durun diyor adeta. Yakin zamanda hic ihtimal vermesemde UKR savasi sona ererse orda cok ilginc bir hikaye yazilabilir
[/url]
Bu yapının bu hale geleceğini belkide öngörenler Smrtg aldılar, nasipte ne varsa o artık. Europower almaya can atan arkadaşlar arzdan küçük bir miktar geleceği belli, işlemden sonra artık kaç gün sonra alırız bilmiyorum.
Hakikaten böyle masum bir isteği bile RT etmeye korkuyor insanlar.Deşifre olmamak için herhalde.) Şirketin yatırımcı ilişkileri taleplere duyarlı, eleştirileri dikkate alıyor, dönüş yapıyor gördüğüm kadarıyla bu da başta Behiç bey olmak üzere yönetim kadrosundan kaynaklanıyor.
Burda dedikodu yapıp boşa enerji tüketeceğimize doğrudan birinci ağza soruyoruz.Hiçbir yanıt alamasak bile hassasiyetimizi iletmiş oluruz.Sn. keko da gönüllü olup ön plana çıkmış.Daha ne isteriz ki?
Gesanin piyasa değeri 30 milyar TL ye ulaşmış arkadaşlar...%1 kota verdiler diyelim ...300 milyon eder....Europower in arz değeri henüz belli değil...700-800 milyon olur mu bilmiyorum...
Dolayısıyla çok gerçekçi olmaz kota ayrılması...Hadi oldu diyelim %1....cok büyük bir tutar oluşturmaz zaten...1 milyonluk hisseyi tutana 10.000 liralık europower 🙂
Tabi işin bir de serbest piyasa dinamikleri çerçevesinde mevzuat uygunluğu var mı yok mu .... ..
Yer İmleri