Sayfa 530/1230 İlkİlk ... 304304805205285295305315325405806301030 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bugün bilanço açıklayan şirketlerim,

Doas: iyi
    Pegasus: çok iyi
    Uluun: nötr
    Bakalım yarın Pegasus ne yapacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bakalım yarın Pegasus ne yapacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Orta uzun vade yatırımcı olarak yarın ne yapacağı önemli değil benim için...zaten mal alma niyetleri varsa önce verir gibi yapabilirler, alım işini ertesi güne bırakabilirler...sonuçta bilanço güzel, önemli olan bu...er geç fiyata da yansıyacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Tebrikler Cauti hocam
    Tam bir orta vade yatırımcı örneğisiniz.

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

4. Doas bence ederine geldi ama tabi çok büyük beklentisi var o nedenle bir şey diyemem. Uluun detaylı baktım hem çok borçlu hem satışlar düşüyor hem karlılık düşüyor. Sizin iki bilanço görmek istediğinizi biliyorum ama elimde olmayan birisi olarak mesela almam açıkçası.

Ama o pegi var ya o pegi... o nasıl bir şey üstad? O nasıl bir rakam bu nasıl fırsatçılık bu nasıl bir oportunistlik... sizi de tebrik ederim mükemmel şirket-i bulmuşsunuz resmen. Eğer böyle gidecekse pegi çok değişik yerlere daha gider, tekrar tebrik ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Doas bence ederine geldi ama tabi çok büyük beklentisi var o nedenle bir şey diyemem. Uluun detaylı baktım hem çok borçlu hem satışlar düşüyor hem karlılık düşüyor. Sizin iki bilanço görmek istediğinizi biliyorum ama elimde olmayan birisi olarak mesela almam açıkçası.

Ama o pegi var ya o pegi... o nasıl bir şey üstad? O nasıl bir rakam bu nasıl fırsatçılık bu nasıl bir oportunistlik... sizi de tebrik ederim mükemmel şirket-i bulmuşsunuz resmen. Eğer böyle gidecekse pegi çok değişik yerlere daha gider, tekrar tebrik ederim.
    Sinekten yağ çıkarıyoruz..önceki sayfada yazdım ya...tatil etkisi havayolu şirketlerinin en zayıf dönemleri olan 4. Ve 1. Çeyreklerine az da olsa olumlu etki edecek...esas sürprizi 4. Çeyrekte bekliyorum.

Bir de bazen kader ağlarını örer...hisse için mükemmel bir dönem yaşanır..Pegasus böyle bşr dönem yalıyor..max ler yüzünden thy kapasitesini arttırmıyor, hatta mevcut kapasitesinin de bir kısmını kullanamıyor...bu boşluğu da Pegasus çok güzel dolduruyor..güzelce fiyatlarını yükseltiyor.

Esas bomba Aralık Ocak aylarında kış şartları yoğunlaşınca patlayabilir...yeni havalimanında pek çok uçuş iptal olabilir...rötarlar artabilir...bu da Sabiha gökçen in dolayısıyla Pegasus un trafiğinin daha da artması demek.

Özetle...Pegasus da hikaye çok...tek sorun piyasa beni bir yıl geriden takip ediyor

6. Daha ne istiyorsun işte abi al hisseni yat

Ben de orta vade thy tirtikliyorum artık bu ara. 11 altında epey alış yaptım kendime göre, IST pistleri açılacak Max. Ler gelecek derken yavaş yavaş tombul kuş da kıçını kaldırır artık bir zahmet
    Sinekten yağ çıkarıyoruz..önceki sayfada yazdım ya...tatil etkisi havayolu şirketlerinin en zayıf dönemleri olan 4. Ve 1. Çeyreklerine az da olsa olumlu etki edecek...esas sürprizi 4. Çeyrekte bekliyorum.

Bir de bazen kader ağlarını örer...hisse için mükemmel bir dönem yaşanır..Pegasus böyle bşr dönem yalıyor..max ler yüzünden thy kapasitesini arttırmıyor, hatta mevcut kapasitesinin de bir kısmını kullanamıyor...bu boşluğu da Pegasus çok güzel dolduruyor..güzelce fiyatlarını yükseltiyor.

Esas bomba Aralık Ocak aylarında kış şartları yoğunlaşınca patlayabilir...yeni havalimanında pek çok uçuş iptal olabilir...rötarlar artabilir...bu da Sabiha gökçen in dolayısıyla Pegasus un trafiğinin daha da artması demek.

Özetle...Pegasus da hikaye çok...tek sorun piyasa beni bir yıl geriden takip ediyor

7. ozsermaye_cari_donem_karlilik_orani_kriteri_gecen_ enf: ['ACSEL.xlsx', 'AKSA.xlsx', 'AKSEN.xlsx', 'ALKA.xlsx', 'ALKIM.xlsx', 'ANACM.xlsx', 'ASELS.xlsx', 'AVOD.xlsx', 'BAKAB.xlsx', 'BANVT.xlsx', 'BIZIM.xlsx', 'BOYP.xlsx', 'CMBTN.xlsx', 'DESA.xlsx', 'DEVA.xlsx', 'DGATE.xlsx', 'DITAS.xlsx', 'DMSAS.xlsx', 'DYOBY.xlsx', 'EKIZ.xlsx', 'ERBOS.xlsx', 'EREGL.xlsx', 'ETILR.xlsx', 'FLAP.xlsx', 'GEDZA.xlsx', 'GOLTS.xlsx', 'GUBRF.xlsx', 'KARTN.xlsx', 'KERVT.xlsx', 'KNFRT.xlsx', 'KRSAN.xlsx', 'LOGO.xlsx', 'MAALT.xlsx', 'PARSN.xlsx', 'PENGD.xlsx', 'PGSUS.xlsx', 'PRKAB.xlsx', 'SELEC.xlsx', 'SKTAS.xlsx', 'SNPAM.xlsx', 'SODA.xlsx', 'TAVHL.xlsx', 'TCELL.xlsx', 'TTRAK.xlsx', 'TUPRS.xlsx', 'ULKER.xlsx', 'ULUSE.xlsx', 'VAKKO.xlsx', 'YATAS.xlsx']

ozsermaye_cari_donem_karlilik_orani_kriteri_gecen_ iki_enf: ['ADANA-ADBGR-ADNAC.xlsx', 'AKSUE.xlsx', 'ALARK.xlsx', 'BAGFS.xlsx', 'BFREN.xlsx', 'BIMAS.xlsx', 'BOSSA.xlsx', 'CEMAS.xlsx', 'CLEBI.xlsx', 'COSMO.xlsx', 'CRFSA.xlsx', 'DURDO.xlsx', 'EDIP.xlsx', 'EGEEN.xlsx', 'EGGUB.xlsx', 'EMNIS.xlsx', 'FMIZP.xlsx', 'FRIGO.xlsx', 'FROTO.xlsx', 'HEKTS.xlsx', 'INDES.xlsx', 'JANTS.xlsx', 'KAREL.xlsx', 'KERVN.xlsx', 'KLMSN.xlsx', 'KRTEK.xlsx', 'MGROS.xlsx', 'ORGE.xlsx', 'OTKAR.xlsx', 'OZBAL.xlsx', 'PKENT.xlsx', 'PSDTC.xlsx', 'RYSAS.xlsx', 'SASA.xlsx', 'SERVE.xlsx', 'TGSAS.xlsx', 'TKFEN.xlsx', 'TKNSA.xlsx', 'TMPOL.xlsx', 'TOASO.xlsx', 'TTKOM.xlsx', 'TUKAS.xlsx', 'VESBE.xlsx']

ozsermaye_degisim_hizi_kriteri_gecen_enf: ['ACSEL.xlsx', 'AKSEN.xlsx', 'AKSUE.xlsx', 'ALARK.xlsx', 'ANACM.xlsx', 'ARSAN.xlsx', 'ASELS.xlsx', 'AVOD.xlsx', 'BAGFS.xlsx', 'BANVT.xlsx', 'BIMAS.xlsx', 'CEMAS.xlsx', 'DESA.xlsx', 'DEVA.xlsx', 'DGATE.xlsx', 'DURDO.xlsx', 'EGGUB.xlsx', 'FROTO.xlsx', 'HEKTS.xlsx', 'JANTS.xlsx', 'KAREL.xlsx', 'KERVT.xlsx', 'KNFRT.xlsx', 'KRSAN.xlsx', 'LOGO.xlsx', 'MAALT.xlsx', 'MIPAZ.xlsx', 'ORGE.xlsx', 'PETKM.xlsx', 'PGSUS.xlsx', 'SANEL.xlsx', 'SELEC.xlsx', 'SERVE.xlsx', 'TGSAS.xlsx', 'THYAO.xlsx', 'TKFEN.xlsx', 'TMPOL.xlsx', 'TMSN.xlsx', 'TTKOM.xlsx', 'ULKER.xlsx', 'ULUSE.xlsx', 'YATAS.xlsx']

ozsermaye_degisim_hizi_kriteri_gecen_iki_enf: ['AYEN.xlsx', 'BNTAS.xlsx', 'BOSSA.xlsx', 'BOYP.xlsx', 'CLEBI.xlsx', 'COSMO.xlsx', 'DOGUB.xlsx', 'EMNIS.xlsx', 'FRIGO.xlsx', 'IHEVA.xlsx', 'IHLAS.xlsx', 'IZMDC.xlsx', 'KARSN.xlsx', 'KATMR.xlsx', 'KLMSN.xlsx', 'KRSTL.xlsx', 'OTKAR.xlsx', 'PKENT.xlsx', 'RTALB.xlsx', 'RYSAS.xlsx', 'SASA.xlsx', 'SNPAM.xlsx', 'SONME.xlsx', 'TKNSA.xlsx', 'TUKAS.xlsx', 'TUPRS.xlsx', 'USAK.xlsx']

enf = enflasyon = %15
    ilk iki liste sırasıyla net kar / özsermaye oranının enflasyondan fazla ve eflasyonun iki katından fazla olan firmaların listesi;
    üçüncü ve dördüncü listeler de sırasıyla geçen yıldan bu yıla özsermayenin enflasyon kadar ve enflasyonun iki katından fazla arttığı firmalar... yani özsermaye 2018Q3 / özsermaye 2019Q3
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

8. uzun vade için crdfa için ne dersiniz arkadaşlar ? şu an grafik pahalı gibi ama uygun yerden alınırsa temettü getirisi iyi olabilir. son 10 yıllık getiride belli başlı birçok hisseyi geçmiş. finans hisselerini pek sevmem ama sanayilerde liste gittikçe daralıyor, sanayilerin yanına bir alternatif olabilir

tavsiye değildir, amatör düşüncelerimdir
    Son düzenleme : krabby; 12-11-2019 saat: 14:44.

Sayfa 530/1230 İlkİlk ... 304304805205285295305315325405806301030 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •