Sayfa 530/1023 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

3. havalimanının yer seçiminde o kadar akıl verildi , şöyle olur böyle olur orası doğru yer değil buraya gömülecek para lüzumsuz denildi vazgeçti mi/ler mi ? Beter olmadan yeter olmaz , yapsınlar KANAL İSTANBULU Dolar da 10 TL olsun yetmezse 15 TL olsun bize ne !...

Ben hala BIST `e bakıyor mıçımla gülüyorum. Geçenlerdeki en düşükte Akbank 6.42 gördü şimdi 6.65 de , Garanti 6.53 gördü şimdi 6.78 de Halkbank keza şimdikinden çok daha düşükleri gördü. Eee ! peki bu fiyatlar görüldüğünde olaylar daha mı vahimdi ? Tam tersi halihazırdaki olumsuzluklar o zamankileri mumla aratacak cinsten. O halde ben diyorum ki başta bankalar olmak üzere BIST de balon var ve hala beter görülmedi , Dolarda kalmaya devam, Dolarda yükseliş kaçınılmaz .

Benim izlediğim bankalardan en kötüyü YKB bugün görmüş.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ben hala BIST `e bakıyor mıçımla gülüyorum. Geçenlerdeki en düşükte Akbank 6.42 gördü şimdi 6.65 de , Garanti 6.53 gördü şimdi 6.78 de Halkbank keza şimdikinden çok daha düşükleri gördü. Eee ! peki bu fiyatlar görüldüğünde olaylar daha mı vahimdi ? Tam tersi halihazırdaki olumsuzluklar o zamankileri mumla aratacak cinsten. O halde ben diyorum ki başta bankalar olmak üzere BIST de balon var ve hala beter görülmedi , Dolarda kalmaya devam, Dolarda yükseliş kaçınılmaz .
    Dolar yükselmiyor.!!
    TL çöküyor.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Dolarımız bu günde güzel performans gösterdi.......Yarın ola hayrola ..........Bence dolarda ipin ucunu kaçırdılar artık iflah olmaz....Bankaların dolar borcu taşıdıkları bono -tahvil falan , ödenmeyen krediler !!!!!!!

%52 çok iyi koydu maaşallah ...............

6. Kimin kaç doları var bilmiyorum ama ülke hızla ekonomik bir felakete gidiyor. Her kim ben demiştim biz uyarmıştık diyorsa da çevremizde ve sevdiklerimizin içinde bu durumdan ne yazık ki olumsuz etkilenecek bir çok insan var. Üzülerek ve çaresizce seyrediyorum.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dolarımız bu günde güzel performans gösterdi.......Yarın ola hayrola ..........Bence dolarda ipin ucunu kaçırdılar artık iflah olmaz....Bankaların dolar borcu taşıdıkları bono -tahvil falan , ödenmeyen krediler !!!!!!!

%52 çok iyi koydu maaşallah ...............
    ülkelerin ekonomik canlılıklarına göre 3 grup altında incelenir. Nakit akışı yüksek olan dövizler majördür. Hem ticaret hem de yatırım alanında tercihleri yüksektir.
    TL minör grubunda yer alır.!!
    Çöp varlıktır.!!!
    Edirne’den ötede işe yaramaz.!!
    TL yatırım aracı değildir.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    ülkelerin ekonomik canlılıklarına göre 3 grup altında incelenir. Nakit akışı yüksek olan dövizler majördür. Hem ticaret hem de yatırım alanında tercihleri yüksektir.
    TL minör grubunda yer alır.!!
    Çöp varlıktır.!!!
    Edirne’den ötede işe yaramaz.!!
    TL yatırım aracı değildir.!!!
    Bir dönem FX de ilem yaparken USDTRY için exotic currency pairs diyorlardı ..Minor daha güzel bir ifade olmuş

Sayfa 530/1023 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •