Sayfa 530/1001 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Viop-XX

mısır kuvvetleri ile tsk sıcak çatışmaya girse ertesi gün bıst ne kadar düşer??

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Libya sınırında tankları dizip Türkiye'nin desteklediği hükümeti uyardı

Trablus merkezli hükümet, Sisi'nin "Sirte ve Cufra kırmızı çizgimizdir" açıklamasını savaş ilanı olarak niteledi
    Arapla yakınlaşmanın bedelini OSMANLI ödedi, öğrendi ama iş işten geçti..
    Şimdi LİBYA da desteklediğimizden bir arap oyunu bekleme zamanı..

3. soru borsa bu yıl tl bazlı yeni zirve yapar mı????? diğer önemli soru aşağıdaki boşlukların hangileri dolar??????

4. Yav Halkbank savcı hikayesine tavan yaptı diyenler , bünyesi yetmeyenler sıcak havada fazla ayran almasın
    Arı maya Trump şuanda anketlerde geri ,bugunkü mitingi fiyasko arı maya seçilemezse demokratların gelmesi daha sıkıntılı süreç yaratacakken onu fiyatlamıyor savcıyı mı fiyatladı
    Cuma günü tahtalar arsı badem sistemi değişimi , devamında aynı kulvar oyuncuları ( bankalar ) arası sürü makina oyunu oynandı.
    2 gündür çelikler , tcell, telekom yükselttiler tcell 2 günde 1300 puan tek başına yazmış bu hisselerden çıkıp banka aldılar pazartesi salı sağlama yaparlar.

5. Tarihçi Profesör
    Tarihçi Profesör
    22 saat önce (düzenlendi)
    Hocam siz de bir eğitimcisiniz nihayetinde:
    Eğitim anlayışı yıl boyunca örnek soruları yayınlayıp sınav anında öğrencinin önüne en alakasız soruları vermek midir?

Hayır eğitimin sistemi de anlayışı bu değil Ziya Selçuk.Çok çok yanlış öğrenmişsin.

Youtube da Ziya Selçuk öğrencilerden ve ailelerden tepki görüyor.Yukarda tepki gösterenlerden sadece bir tanesi

6. Mehmet Öztürk
    Mehmet Öztürk
    1 gün önce
    ALLAH SIZI KAHRETSIN BEN O MEB SORULARINI HEP COZFUM AMA LGS DE ALAKASI YOKTU BEN SIZI ALLAH'A HAVALE EDIYORUM NE BILIRSA ALLAH SIZI OYLE YAPSIN
    SIZ BENI ANNEME BABAMA MAHÇUP ETTINIZ ALLAHTA SIZI MAHÇUP ETSIN İNŞALLAH TEZ VAKITTE
    10 AYIM ÇÖPE GITTI ÇOK TESEKKURLER

B R O V O ....

Buda başka bir öğrencinin haykırma sı şuanda kadar 70.000 öğrenci yazmış okuduklarımdan çoğu mutsuz ve kendilerini kandırılmış hissediyor.Yazık

7.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    konu rsi uyumsuzluğundan açılmışken
    bist 100 de yok
    dowda yok
    sp 500 de yok
    bis 30 da var
    viob 30 haziran vadede var
    bu durumda kesin düşüş sinyali yok orta vadeye.
    ama tabiiki temkinli olunmalı.
    bir başka indikatörde onun adını vermiycem...ayrı bir tartışma konusu
    sona yaklaşıldığını söylüyor.
    tası tarağı toplayıp gitme zamanı.
    çıkışlar satış fırsatı
    viop30 da kaç puan satış gelirse uyumsuzluk çalışmış olur ?

Bende düşüş bekliyorum ancak, düşüş sebebi oluşan abcd yapısından dolayı

8. Şimdi halkbank yarın tavan mı değil mi ???

Tavansa savcıdan mı değil mi ???

Bence açılışta tavan, ama sebebi savcı değil...

Sayfa 530/1001 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •