Sayfa 529/1001 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Viop-XX

Vakvakta ayakkabının altı beklentim sürüyor
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Vakvakta ayakkabının altı beklentim sürüyor
    Benim reciever çözemedi nedir bu

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Benim reciever çözemedi nedir bu

kauçuk taban diyo
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. Viop-XX

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    kauçuk taban diyo
    Ördek diyor benim bildiğim banka o .

Jeton yeni düştü

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Halkbankın niye tavan açılmasını bekliyorsunuz?..Eğer konu Halkbank davasına da bakan New York Güney Bölgesi Başsavcısı Geoffrey Berman'ın görevden alınmasıyla ilgili olarak ise,Berman'ın görevden alınmasının Halkbank ile ilgisi yok ki.Berman Trump'a yakın isimlerin de dahil olduğu bir dizi önemli soruşturmayı yürütüyordu ve görevden alınmasının sebebi bu soruşturmalarda mesafe alınması,Trump'a yaklaşılması.Tabii başka bildiğiniz bir sebeple halkbank hissesi prim yapabilir ama o konuda şu anda finans medyasına aksetmiş bir bilgi yok.
    Aslında kişisel olarak Başsavcı Berman'ın görevden alınmasının halkbank için olumsuz olduğunu düşünüyorum.Çünkü eski Trump'ın ulusal güvenlik danışmanı Bolton'un kitabında yazılanlardan sonra ,yeni savcı ve mahkeme medyanın ve Kongrenin projektörleri altında kendilerini zan altında bırakmamak için, halkbanka karşı daha sert tavır gösterme temayülünde olacaklardır.

https://www.amerikaninsesi.com/a/bar...r/5471395.html

Deniz hocam dediklerinize sonuna kadar katılıyorum...

Emin olun halkbank davası konusunda her gelişmeyi takip ettim, artı fiyata nasıl yansıdığını da...

Davayı açan başsavcı Preet Bharara idi (Obama döneminde atanan), mart 2017 de bharara görevden alındıktan sonra hisse 10 liradan 15 liralara gitti, bu bir nebze kabul edilebilir, ondan sonra trumpın atadığı berman ocak 2018 de göreve başladıktan sonra hisse sürekli düştü, aslında trumpın atadığı savcı davaya pozitif etki edecekse hisse yükselme eğilimine girmeliydi ama öyle olmadı, şimdi trumpın atadığı başsavcı yerine trumpın atadığı başka bir başka bir başsavcı göreve gelecek bu durumda hissenin yükselmesini beklemek elbette saçmalık...

Öte yandan son üç yıl içinde hissenin temel rasyolarında da ( karlılık, f/k, pd/dd) ciddi değişimler meydana geldi, bu değişmeler sonucunda da hissenin haber akışlarına vereceği tepki elbetteki değişecektir, mesela 10 - 15 liraların artık hayal olduğunu düşünüyorum ben (mevcut rasyolarla), bu üç yıllık süreçte yabancı fonlar neredeyse pozisyonlarını yüzde 8' e kadar düşürdüler, yabancı takas dağılımı bir ara yüzde 65' lerdeydi, 65' ten 8' e düşüş ( bunda varlık fonunun sermaye arttırımının etkisi de var tabi) artık fiyat belirleme konusunda yabancıların pek de söz sahibi olmadığını gösteriyor bence, bu sebeple haber akışına gelecek fiyat tepkisinin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum...

Yukarıda anlattıklarım reel piyasa bağlamında olması gereken fiyat hareketlerini ve fiyatlanma mekanizmasının uzun vadedeki işleyişini açıklamaktadır, ama gelin görün ki bunların artık hiçbir anlamı yok...

Tam da bu sebeple yarın tavan açmasını bekliyorum, yoksa realiteler konusunda sizinle hemfikirim...

konu rsi uyumsuzluğundan açılmışken
    bist 100 de yok
    dowda yok
    sp 500 de yok
    bis 30 da var
    viob 30 haziran vadede var
    bu durumda kesin düşüş sinyali yok orta vadeye.
    ama tabiiki temkinli olunmalı.
    bir başka indikatörde onun adını vermiycem...ayrı bir tartışma konusu
    sona yaklaşıldığını söylüyor.
    tası tarağı toplayıp gitme zamanı.
    çıkışlar satış fırsatı

dow

aylık

uzun vade daha dip oluşumu yok.
    yeni dip bekliyorum.

Sayfa 529/1001 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri