Vakvakta ayakkabının altı beklentim sürüyor
Vakvakta ayakkabının altı beklentim sürüyor
bir halt olacağı yok.
Benim reciever çözemedi nedir bu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ördek diyor benim bildiğim banka o .
Jeton yeni düştü
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz hocam dediklerinize sonuna kadar katılıyorum...
Emin olun halkbank davası konusunda her gelişmeyi takip ettim, artı fiyata nasıl yansıdığını da...
Davayı açan başsavcı Preet Bharara idi (Obama döneminde atanan), mart 2017 de bharara görevden alındıktan sonra hisse 10 liradan 15 liralara gitti, bu bir nebze kabul edilebilir, ondan sonra trumpın atadığı berman ocak 2018 de göreve başladıktan sonra hisse sürekli düştü, aslında trumpın atadığı savcı davaya pozitif etki edecekse hisse yükselme eğilimine girmeliydi ama öyle olmadı, şimdi trumpın atadığı başsavcı yerine trumpın atadığı başka bir başka bir başsavcı göreve gelecek bu durumda hissenin yükselmesini beklemek elbette saçmalık...
Öte yandan son üç yıl içinde hissenin temel rasyolarında da ( karlılık, f/k, pd/dd) ciddi değişimler meydana geldi, bu değişmeler sonucunda da hissenin haber akışlarına vereceği tepki elbetteki değişecektir, mesela 10 - 15 liraların artık hayal olduğunu düşünüyorum ben (mevcut rasyolarla), bu üç yıllık süreçte yabancı fonlar neredeyse pozisyonlarını yüzde 8' e kadar düşürdüler, yabancı takas dağılımı bir ara yüzde 65' lerdeydi, 65' ten 8' e düşüş ( bunda varlık fonunun sermaye arttırımının etkisi de var tabi) artık fiyat belirleme konusunda yabancıların pek de söz sahibi olmadığını gösteriyor bence, bu sebeple haber akışına gelecek fiyat tepkisinin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum...
Yukarıda anlattıklarım reel piyasa bağlamında olması gereken fiyat hareketlerini ve fiyatlanma mekanizmasının uzun vadedeki işleyişini açıklamaktadır, ama gelin görün ki bunların artık hiçbir anlamı yok...
Tam da bu sebeple yarın tavan açmasını bekliyorum, yoksa realiteler konusunda sizinle hemfikirim...
konu rsi uyumsuzluğundan açılmışken
bist 100 de yok
dowda yok
sp 500 de yok
bis 30 da var
viob 30 haziran vadede var
bu durumda kesin düşüş sinyali yok orta vadeye.
ama tabiiki temkinli olunmalı.
bir başka indikatörde onun adını vermiycem...ayrı bir tartışma konusu
sona yaklaşıldığını söylüyor.
tası tarağı toplayıp gitme zamanı.
çıkışlar satış fırsatı
Yer İmleri