Sayfa 530/655 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 5238 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1. 7 den 9 a çıkmışmış....Bilanço biliniyomuş muş muş....Yavvv arkadaşlar aynı dönemde garanti gerialımla 8 lerden 15 e geldi hemen hemen aynı sermaye ve aynı karlılıkla Garanti az prim yaptıda Akbankmı çok prim yaptı el insaf.....Hisse 10 gündür devamlı sistematik düşürülüyor bunu yapan piyasa deil yapan hakim güç.....ytd

2. Bütün banka hisseleri artı iş %2 hatta halk bile %3 artıda....Sanırım akbank müthiş kar getirmedi üstüne üstlük banka hisseside değil....Alavere dalavereyle finansal oyunlarla ne kadar saklayabileceklerini merak ediyorum....ytd

3. Bist banka endeksi grafiğine bakın son 5 yıldan eski şekilde[emoji6] birşeyler anlatıyor...

4. Arkadaşlar,Üstad lar Gerçekten bu Akbnk de bir gariplik var,Bilmediğimiz çok kötü bir haber var heralde? Zira bütün bankalar artıda ve Akbnk&İşctr farkı 2 tl yi geçti? Bilen arkadaşlardan yorum bekliyoruz..İiy akşamlar,Selamlar...

5.  Alıntı Originally Posted by duygum09 Yazıyı Oku
    bilanço iyi geldiğinde bunun büyük yatırımcı tarafından önceden bilindiğini, bu nedenle 7 liradan hızla yükseldiğini yazdım sadece ve saldırdılar , sonuç 9,60 dan 8,60 a düştü.
    saldıranlar iyi niyetli olabilir mi. pazarlamacılar dedikte alınmışlar vay be. ytd
    Ceza verilmezse böyle hakaretler devam eder. Şimdi ben de bu kişiye siz kimin maşasısınız da böyle saçma sapan borsa bilmeden cahilce konuşuyorsunuz desem güzel olur mu, bence olmaz. Yönetim keşke görevini yapsa. Forumdaki diğer kişiler de yukarıdaki gibi hakaret mesajlarını yönetime bildirirse sevinirim.

6. 3 Hissenin hemen hemen sermaye ve karlılıkları aynı fakat fiyatları farklı.....Garanti 15 İş 12 garibim AK 9 lira civarı.....Aklıma acaba daha önce sabancılar çok fazla satıp toplamak içinde baskı yapıyorlar diye ciddi ciddi düşünüyorum.....Holding hisselerini gerialım yapıp akbank hisselerine dokunmamaları savımı destekliyor.....ytd

artık totosunu kaldırsın bir zahmet.

8.  Alıntı Originally Posted by ÜNİ Yazıyı Oku
    3 Hissenin hemen hemen sermaye ve karlılıkları aynı fakat fiyatları farklı.....Garanti 15 İş 12 garibim AK 9 lira civarı.....Aklıma acaba daha önce sabancılar çok fazla satıp toplamak içinde baskı yapıyorlar diye ciddi ciddi düşünüyorum.....Holding hisselerini gerialım yapıp akbank hisselerine dokunmamaları savımı destekliyor.....ytd
    Bankacılık ve spk mevzuatına göre kendi hisse senedini alabilmeniz için gerekli izin ve koşullar var.
    Garanti bankasında yaşananlar buna örnektir.
    Sabancı holdingde niçin geri alım yapılıyor İştirakleri akbank da dahil (dolaylı sahiplik oranı)çok cazip olduğu için.

Sayfa 530/655 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •