Sayfa 532/1027 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Her zamanki taktiğidir (Dilerse eski mesajları didik didik eder ortaya koyarım somut örneklerini )
    Şayet ona karşı birisi birşey yazarsa hemen aklınca yapıştırır cevabını birazda aşağılar o da olmadı forum kurallarından bir güzelleme yapar yetmezse burası dolar başlığı der olur biter.
    Ama olurda gelen tepkinin arkası gelirse birden fazla kişi kendisinden rahatsız olduğunu dile getirirse o zaman önce biraz sessiz kalır sonrada sanki hiçbirşey olmamış gibi vay arkadaş BRİÇ'de çok iyiyiz harikayız kel alaka birşeyler bulur getirir..
    Burada herkes aptal bir o akıllı ya.. konuyu dağıtmış olur..
    Taaa ki yeni bir kurban bulup ona çatana dek..
    çok doğru bir tespit sn esnaf. bravo

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Yönetimle zamanın da bu konu hakkında yazıştık. Tüm üyeler aynıdır cevabı aldım. Bence konu uzamamalı. Her insanın seveni var sevmeyeni var. Her ne olursa olun eğitimli, bilgili insana susmak düşer. Saygılar topik.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ne yaparlarsa yapsınlar.!!
    Hepsi pansumandan öteye gidemez.!!
    Çünkü Ekonomi hasta ölüm yatağında can çekişiyor.!!
    Bankaların durumu çok vahim.!!
    Batık kredilerin üzerinde oturuyorlar..!!
    Anlı şanlı büyük holdingler batık durumdalar.!!
    TOKi de tam bir batakta.!

Kaos tüm HIZIYLA yolda.!!
    Aha okeye dörtlü tamamlandı..

Sevgili'' flash crash'' ımızda geldi..

4.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Ve seçimden sonra olacak gelişmeleri kimse bilemeyeceği için öngörülerimizdeki nirengileri doğru bulmaya çalışacağız ve bence bir tanesi de yorumlarınızda gizli..
    Kendisinin de şu anda tam ve net bir kararı olduğunu düşünmüyorum. Zira karşılaştığı güç bugüne kadar karşılaştığı daha yüzeysel politik kurguların ötesinde ve çok farklı. Asıl sorun kendisinin de filizlenmesine izin verilen bu politik çerçeveden bakıldığında durumun tam olarak anlaşılıp anlaşılamayacağı. Zira politik sisteme atfedilen bu sanal güç aslında görülmesi gerekenleri görmeyi zorlaştırabilir. Kazanmanın verdiği özgüven bu zorluğun belki de çok ufak bir kısmı. Asıl sorun politika sahnesindekilere bilinçli olarak atfedilen sanal ve gerçekle bağdaşmayan güç ve kuvvet hissi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Yönetimle zamanın da bu konu hakkında yazıştık. Tüm üyeler aynıdır cevabı aldım. Bence konu uzamamalı. Her insanın seveni var sevmeyeni var. Her ne olursa olun eğitimli, bilgili insana susmak düşer. Saygılar topik.

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Kanaatimce biraz abartmışsınız..
    haklısınız, sabote etmek istediği iddialı olabilir belki ama kendisini buranın muhtarı sanırken bu kadar tepki aldığındaki bu saldırganlığı ister istemez bunu düşündürdü..

yahu ben kendimden sıkıldım bu kadar yazmaktan bu konu hakkında.. rahatsızlık verdim gibi geliyor. ama tak etmiş demek ki.

kendi adıma özür.. eğer öyle ise.. syg

7. Ekonomide tek seslilik çok önemli birisi a derken diğeri b dememeli şu anda bu yanlıştan dönülmüş gözüküyor tabi bunun geçici mi sürekli mi olacağı seçimden sonra belli olacak

8.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    İhtimal dahi vermem . Neden size öyle şeyler yazılsın ki ?
    - İnsanları hor görmüyorsunuz
    - Kibirli değilsiniz
    - Ukala değilsiniz
    - Boş Boş konuşmuyorsunuz

Kim neden size bu denli nefret duysun ki ..
    Yahu tekrar ediyorum Power PC gibi en uçlarda yaşayan adamı bile seven sempati duyan birçok insan var burada..
    Valla dün bir arkadaşın kalbini mi kırdım acaba diye dert oldu bana özelden özür üstüne özür diledim.

İşin özü bir birimizi olduğumuz gibi kabul edip farklılıklarımızla sevebilmek ama maalesef yapamıyoruz bunu.

Maharaj’ın bir sözü var “en zor insanlar entellektüel düzeyde (çok bilmiş kendini beğenmişler) kendini görenlerdir” der.

Sayın Yaşar Bora yaşattı bu sözü bu topikte herkese.

Sayfa 532/1027 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •