Sayfa 532/1008 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Veritabanımdaki Solar Panel üreticileri

Bir fabrikayı gerçekten beğendim, iş adamının çocuğu kurmuş. Çin'li firmaya söylüyorsun anahtar teslimi gelip kuruyor dedi, içeride elle yapılan herhangi bir işlem yok, usulen bir kaç kişi gözle bakıyor.

Şu an Türkiye'de bu kapasiteyi kurabilecek trafo vs alt yapı yok, ayrıca gündüz tüm talep 40-50 GW, mutlaka depolama gerekiyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Veri tabanı eski kalmış

https://www.ekonomim.com/sektorler/e...-haberi-693131

İlk fabrikalarını Ankara’da 2017 yılında faaliyete geçirdiklerini söyleyen ELİN Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Arda Yalı, ikinci fabrikanın ise 2023 yılında devreye alındığını bildirdi. Son teknolojiyle fotofoltaik modül imalatı yaptıklarını dile getiren Yalı, 2500 MW/yıl kapasiteye sahip fabrikaya ek kapasite olarak 300 milyon liralık yatırımla 750 MW/yıl kapasiteli PV modül fabrikası kurduklarını aktardı. Arda Yalı bu fabrikada Sirius PV markasına üretim yaptıkları bilgisini verdi.

ELİN Enerji’nin Türkiye’deki yıllık 3,5 GW/Yıl fotovoltaik panel üretim kapasitesiyle Avrupa lideri olduğunun altını çizen
    Yalı, şimdi de ABD’de 1000 MW/yıl kapasiteli güneş paneli fabrikası kuracaklarını aktardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Avrupa'da Solar Panel fiyatları düşmüş gibi. Geçen sene bizden daha yüksek idi.

Teksitlici, çaycı herkes solar panel üretimine girdi deniyor. Borsadaki şirketler dışında çok şirket var.

Adana'da SP Enerji 1200 MW kapasitesi varmış.

https://www.spenerji.com.tr/hakkimizda.html

Geçen senelerde solar paneller LED TV'lerden pahalı idi, bu sene LED TV'ler zamlandı Solar Panellerin fiyatı düştü.

Hammaddesi olan wafer ve polisilikon fiyatları sürekli düştüğü için panel fiyatları düşüyor.
    Çin deki aşırı arz kaynaklı..
    Fakat fiyatların artık dip olacağı ve Çin in arzı azaltmayı düşündüğü de söyleniyor.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    işi kuantuma bağlarsak..

düşünceyi madde olarak ele alalım..

ee kainatta herşey tek bir atomdan oluşuyorsa ve tüm atom aynı ise. yani a atomu b atomu olmadığına göre tek atom var. hem bizi hemde kainattaki atom aynı.

fekat iki atomun yan yana gelmesi ile arada bir bağ oluşur.

biri + ise diğeri kesinlikle - olmak zorundadır.

yani sen evrene olumlu mesaj yollarsan.. sana geri dönüşü olumsuz olacaktır

inanan biriysen vahdeti vucuttan giriyim olaya

Reis konuşacak, ağır mesajlar kaldıramaz Bist
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Günaydın millet.

günaydın forumdaşlar.......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Ham petrolün art arda dört haftalık düşüş serisi, Mayıs ayından bu yana en uzun düşüş serisi oldu. Düşüşler, ABD ham petrol stoklarındaki artışın ardından geldi ve muhtemelen otomatik satış programları nedeniyle daha da arttı

8.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Ek 29908

Bist30 zirveye uzaklıklar bu akşam itibariyle böyle.
    Bence bunların içinden Pegasus belli bir vadede sıyrılır. Çünkü, enflasyon ve ekonominin küçülmesinden olumsuz anlamda en az etkilenecek şirket.
    Adamlar kör değil. Alacaksa, THY yerine Pegasus alıyor.
    Thy %1,43
    Pegasus % 2,59

Sayfa 532/1008 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •