Sayfa 533/1000 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Atilla Yeşilada bir garip TL rallisi demiş.
    Çokomelli onurda ters köşeye yatırmış.

https://www.paraanaliz.com/2019/ekon...rallisi-34684/
    Butun ekonomistler ters kose oldu. [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Butun ekonomistler ters kose oldu. [emoji3]

Yönetiicilerimiz çok hünerli olunca onlar ne yapsın.
    Günü kurtarma sanatında usta oldu her biri.
    Ama yarınlar çok sıkıntılı çook.

Yeşilada...

Fakat, bizim siyasi gündem de pek parlak değil. YSK hergün bir öncekinden daha çelişkili ve tartışmaya yol açacak kararlar alarak hem Cumhur hem de Millet İttifakını kızdırmayı beceriyor. Size de yansıdı mı bilmiyorum ama Bayram sohbetlerinin has konusu İstanbul seçimi iptal edilir mi başlığı.

Belki de S-400 krizinde bir gelişme olmuştur? Hayır, Başkan Erdoğan Bayram mesajında bir kez daha Geri dönüş yok! diye kükrerken, AKPden iyi haber alan Hürriyet yazarı Hande Fırat şu ara başlığı atıyor:

ŞİMDİLİK GERİ ADIM YOK

Ankara kendisine yönelik S-400lerle ilgili girişimi psikolojik görüyor. Tüm bu nedenlerden dolayı S-400ler konusunda şimdilik geri adım yok, esneme yok. Yani Ankara pozisyonunu koruyor. S-400 lerin bataryaları olmasa bile bataryaların ön araç gerecinin bu ay Türkiye ye gelmesi bekleniyor.

3. Ons altın Rusya ile Çin liderleri görüşmesini mi fiyatlıyor böyle.
    Bütün dünyanın gözü bu zirvede, ABD ye karşı ortak karar alınacak.

https://www.kitco.com/charts/livegold.html

Yönetiicilerimiz çok hünerli olunca onlar ne yapsın.
    Günü kurtarma sanatında usta oldu her biri.
    Ama yarınlar çok sıkıntılı çook.

Yeşilada...

Fakat, bizim siyasi gündem de pek parlak değil. YSK hergün bir öncekinden daha çelişkili ve tartışmaya yol açacak kararlar alarak hem Cumhur hem de Millet İttifakını kızdırmayı beceriyor. Size de yansıdı mı bilmiyorum ama Bayram sohbetlerinin has konusu İstanbul seçimi iptal edilir mi başlığı.

Belki de S-400 krizinde bir gelişme olmuştur? Hayır, Başkan Erdoğan Bayram mesajında bir kez daha Geri dönüş yok! diye kükrerken, AKPden iyi haber alan Hürriyet yazarı Hande Fırat şu ara başlığı atıyor:

ŞİMDİLİK GERİ ADIM YOK

Ankara kendisine yönelik S-400lerle ilgili girişimi psikolojik görüyor. Tüm bu nedenlerden dolayı S-400ler konusunda şimdilik geri adım yok, esneme yok. Yani Ankara pozisyonunu koruyor. S-400 lerin bataryaları olmasa bile bataryaların ön araç gerecinin bu ay Türkiye ye gelmesi bekleniyor.
    Ekonomistlerin cok basarili argumanlara sahip olduklarini dusunmuyorum. Zaten turkiye piyasasinda tahminler yapmak cok zor ve risk aliyorlar. Cunku bizde dunyada uygulanmayan politikalar uygulaniyor ve kisa vadeli dusunuluyor

Daha 15 gun once dunya acisindan bir problem yokken bugun resesyon ciddi sekilde konusuyorlar. Abd 5 yilliklar 2 yilliklarin altina gelmek uzere. Bir de fed cikti, avusturalya ilk atesi yakti. Demek ki globalde sikintilar mevcut. Zaten petrol ve altin fiyatlari bunu gosteriyor

Global bir durgunlukta bizim olumlu ayrismamis diye bir sey olamaz.

bist lastik yakar cuma günü
    Olabilir ama bu ralliye katılanlar gelişen ülkeler. Gelişmekte olanların borsalarında ciddi bir hareket ben görmedim.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Olabilir ama bu ralliye katılanlar gelişen ülkeler. Gelişmekte olanların borsalarında ciddi bir hareket ben görmedim.
    Abi sana bir mesaj atacam. Tr piyasasi ile ilgili degil. Fikirlerini paylasirsan memnun olurum. Benim icin onemli ve karar vermem gerekiyor yakin zamanda.

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ekonomistlerin cok basarili argumanlara sahip olduklarini dusunmuyorum. Zaten turkiye piyasasinda tahminler yapmak cok zor ve risk aliyorlar. Cunku bizde dunyada uygulanmayan politikalar uygulaniyor ve kisa vadeli dusunuluyor

Daha 15 gun once dunya acisindan bir problem yokken bugun resesyon ciddi sekilde konusuyorlar. Abd 5 yilliklar 2 yilliklarin altina gelmek uzere. Bir de fed cikti, avusturalya ilk atesi yakti. Demek ki globalde sikintilar mevcut. Zaten petrol ve altin fiyatlari bunu gosteriyor

Global bir durgunlukta bizim olumlu ayrismamis diye bir sey olamaz.

Ben bu saatten sonra TL varlıklarında duramıyorum durmam. Kısada BİST bir ralliye başladı bir süre daha sürecek gibi.
    Ama sıkıntı hem global, hem sosyal, hem ekonomik, hem siyasi, hemde güvenlik sorunu olunca (beka) haksızda sayılmam.

Fed yeni bir parasal genişlemeye giderse kağıt paraları tuvalette kullanır dünya.
    Son 10 yıldır işin moku çıktı zira, bir tek sıvaması kaldı o olacak gibi.

Sayfa 533/1000 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •