Sayfa 533/1000 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Kaldırdım. Devleti çökertmekten dava açmazlar umarım.. Hey Allahım !.
    ......😃😃😃....

2.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Evet mümkün, ama mail hep 1. Tekil kişiden bahsediyor O kısımda sorun olmaz diye düşünüyorum, yayma kısmı evet sıkıntı olabilir.
    Bu türden bilgi paylaşım sitelerine kimse bir şey diyemez üstadım. Bu konuda endişe etmeye gerek yok. Kendinize ait, ticari amaçlı yani para verilerek hizmet alınan bir platformda belki sıkıntı olabilir. Belki.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    News ustad kendi site ve forumunu acma konusunda epey yol almis. Biz de onun foruma gideriz belki bizi mod yapar. Ustad musteriler hazir vagonlar bos. Kolay gelsin. Is modelinizi tuttum.
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Ticari olarak yada bir sitede sayfada yayınlamak için veri paylaşım sözleşmesi istiyor spk.

Söz konusu verileri dağıtmak veya internet sitesinde kullanmak isteyenlerin Takas ve Saklama Bankası A.Ş. ile irtibata geçerek "VERİ YAYIN SÖZLEŞMESİ" imzalaması gerekmektedir.
    Takasbank - İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. İRTİBAT NUMARALARI:
    Telefon: 0212 315 25 25
    E-Posta: bilgi@takasbank.com.tr
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Ben de kulaktan kulaga soyluyordum. Daha kimseye soylemem.
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Bu türden bilgi paylaşım sitelerine kimse bir şey diyemez üstadım. Bu konuda endişe etmeye gerek yok. Kendinize ait, ticari amaçlı yani para verilerek hizmet alınan bir platformda belki sıkıntı olabilir. Belki.
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Kalp kırmak yok hocam. Sadece tutarsız yanıtları var. T+1 olayını sorduğumda ilk verdiği yanıt evet değerlendirelim. Sonraki yanıt satmayıp fonu tutan yatırımcılara haksızlık olur. Onları zarara uğratırız dediler. Peki satıp çıkan yatırımcının parası 1 günlük boşta kalınca o yatırımcıya haksızlık olmuyor mu dedim? Cevap yok. Twitterda reklam yapmak güzel lakin yatırımcıya bu kadar yakından temas edersen yatırımcı da sana bu tip sorular soracaktır. Eleştirecektir; EKGYO neden aldın diyecektir; alınmayacaksın. Sonuçta alan da satan da potansiyel yatırımcın. Bunları çekemeyeceksen de KAP'tan devam edeceksin yayına. Engellemek yanlış. Benim fikrim budur.
    açıkçası biraz ironi yaparak yanıt verdim ama adamların eleştiriye tahammülleri yok. şirin şirin tanıtım ve reklamlarla yatırımcıyı çekelim ama kimse eleştirmesin, ne yaparsak razı olsun istiyorlar. ayrıca tanıtımındaki sıtratejiyle de alâkaları yok. gpg yerine alınabilecek ve ondan daha güzel getirecek t1 valörlü alternatifler değerlendirilebilir diye düşünüyorum, bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Sağol web. Bu arada ACC yi portföye ekledik. Güzel bir giriş yaptı.
    Ben de bugun bir kisim daha aldim
    Acc candir can...ytd

Acc türevi fullemiş. Ya batak ya çıkak dedi zaar😊 rysaş rygyo tamam da aefes ve doholde niye ısrar ettiklerini anlamadım. Bağla bist 30 a türevle oynuyorsun zaten

Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    Acc türevi fullemiş. Ya batak ya çıkak dedi zaar😊 rysaş rygyo tamam da aefes ve doholde niye ısrar ettiklerini anlamadım. Bağla bist 30 a türevle oynuyorsun zaten
    Yeni ay dagilimi yayinladimi

Sayfa 533/1000 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •