Sayfa 533/1002 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. TR 2 YILLIK TAHVİL
    15,75 -1,87 -1,87 00:05:30
    TR 5 YILLIK TAHVİL
    13,84 -2,93 -17,47 00:05:30
    TR 10 YILLIK TAHVİL
    13,96 -2,97 -17,54 00:05:23

iki yıllıklara teselli için emzik vermişler yarın DZT arşa çıkar

bu da faizi dolar cinsinden hesaplayan tahvil

TÜRKİYE 9 YIL VADELİ EUROBOND
    10,89

2. ATA PORTFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARI FONU......%49 dt varmış....tefasta işlem görüyormuş....nasıl biz görmedik yaw...alla alla....

3. 1 tahvil 2 bono var , tahvil , 2 yıllık ,ben öyle gördüm cerento iyi anlar bu işlerden

tahvil portföye oranı %10 , 2 yıllık tahvil faizi %1.87 pek bir şey getireceğini sanmam

4.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    1 tahvil 2 bono var , tahvil , 2 yıllık ,ben öyle gördüm cerento iyi anlar bu işlerden

tahvil portföye oranı %10 , 2 yıllık tahvil faizi %1.87 pek bir şey getireceğini sanmam
    açıp bakmadım portföy dağılımına....tefas sayfasından grafikten gördüğüm sadece...
    yarın bende satacağım osl'yi...ppf yerine acaba bi tık fazla olurmu diye kaşıntı tuttu işte...

hisseleri satıp giden trenin arkasından bakakaldığımız için acımız büyük...can sıkıntısı böyle şeyler yaptırıyor işte...

5. PPF fonlar içinde en büyük orana sahip , ama tık para için tutuyoruz , değilse uzun süre tutulmaz
    herkes bu amaçla tutuyordur sanırım

6.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    millet harbi foncu olmuş....uzun vade....sepet yapılnış...piyasaya filan bakmıyor dolayısıyla foruma gelip yazmaya da ihtiyaç yok...

ooooo...keyifler yerinde anlaşılan...

nöbetçi bilem yok yaw...
    IJT , TGE , AES , RPD yaptim yattim. Az biraz YZG ve OTJ var. Enerji fiyatlari yukselecek kis gelecek diye bekliyoruz Hayirlisi. Bist de pozisyonum vardi hisse yogunlarda gecen hafta sattim. Tabi %8-10 ralli yapti yine ben sattiktan sonra o ayri mesele

Devlet Tahvili isinin tersi kotu oluyor. O yuzden bulasmayi dusunmedim. Simdi gireriz muhtemelen %4-5 getirir ama sonra cikayim dedin mi ters bi haber gelir zarar ile cikariz. DZT - HTT icin yazdim. Gecmiste bazi arkadaslarin dili yanmisti DZT ve HTT den

Eskilerin bir sozu var " gonulsuz as ya karin agritir ya bas " bir de argo versiyonu varda hos degil

Yazacak pek biseyde yok piyasa tatsiz , fonlar tatsiz. Bist gidiyor mezarlikta islik calaraktan. Erken secim gelecek herhalde ondan olsa gerek bu gidis.

Gidis demisken ; https://youtu.be/p4yxn8ZahPI

7.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    IJT , TGE , AES , RPD yaptim yattim. Az biraz YZG ve OTJ var. Enerji fiyatlari yukselecek kis gelecek diye bekliyoruz Hayirlisi. Bist de pozisyonum vardi hisse yogunlarda gecen hafta sattim. Tabi %8-10 ralli yapti yine ben sattiktan sonra o ayri mesele

Devlet Tahvili isinin tersi kotu oluyor. O yuzden bulasmayi dusunmedim. Simdi gireriz muhtemelen %4-5 getirir ama sonra cikayim dedin mi ters bi haber gelir zarar ile cikariz. DZT - HTT icin yazdim. Gecmiste bazi arkadaslarin dili yanmisti DZT ve HTT den

Eskilerin bir sozu var " gonulsuz as ya karin agritir ya bas " bir de argo versiyonu varda hos degil

Yazacak pek biseyde yok piyasa tatsiz , fonlar tatsiz. Bist gidiyor mezarlikta islik calaraktan. Erken secim gelecek herhalde ondan olsa gerek bu gidis.

Gidis demisken ; https://youtu.be/p4yxn8ZahPI
    İşin garibi BİST harici koca dünya da hiç bir şey gitmiyor ( bu günkü a normal tahvil olayını saymıyoruz), ne borsalar , ne petrol , ne altın , gümüş , tarım emtia , ne de coinler
    gerçekten ilginç zamanlar yaşıyoruz

8. Getirisi mk yillik %42 fena degil
    Pff ler 23 24. Mevduat 23 24 e gore
    Cok iyi
     Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    %10.64 oranında devlet tahvili var
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 533/1002 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •