Selamlar bende ilk defa alım yaptım bugün haftalık ema 200 çizgisine değmek üzere olduğunu gördüğüm nike hissesini aldım bakalım bana uğurlu gelecek mi elinde olan var mı acaba iyi forumlar dilerim.
===>Yukarıda Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi İçermemektedir.<===
Mayıs ayındaki çöküş ile beraber tüm karım silindi. Elimde kar sadece şirketlerin verdiği temettüler var. Umarım en kısa zamanda toparlar.
Merhaba arkadaşlar, yurtdışı borsalarda işlem yapmak istiyorum, yatırım tercihim uzun vade temettü yatırımı, aylık sabit kesintisi olmayan veya düşük olan güvenilir aracı kurum arıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalardan y.dışı hisse alıp zengin olmayı unutun o iş zor. Hali hazırda gözden çıkardığınız büyük miktar paranız varsa ancak $15 komisyon katlanılır hale gelir.
Bende de aynı durum. 3% civarı net temettü verimim var. Şirketler batmadığı sürece ödeme almak acıyı azaltıyor en azından. Bu işe girerken bu günlerin gelebileceğini görmüştüm o yüzden sıkıntı yok şimdilik.
Eski sayfalarda özellikle değinmiştim. Geçmişte resesyon esnasında temettü vermeye devam eden ve hatta temettüsünü dolar bazında arttıran şirketleri almaya çalışıyorum diye.
ytd
Year to date olarak bakınca nasdaq100, VTI ve S&P500'ü tokatlamış portföyüm performans olarak.
Temettü hisselerinin gücü böyle çöküşlerde belli oluyor işte. Piyasalar çıkışa geçince nal toplayacak o ayrı mesele.
Düşüşleri fırsat kabul etmekten başka şansımız yok. Diğer yandan hisse fiyatları yukardaykende aklımıza koyduğumuzun yarısını almak gerekiyormuş. Onuda öğrendik.
Bir notta 507’den gelsin. Piyasanın büyük bölümün kontrol ederken halka arz edildi. Ama gerçek belliydi. Ennde sonunda pazar payı düşecekti.
Eğer Turkcell 20 senede mobil operatörden bir teknoloji şirketine dönüşebilseydi. Bugün farklı rakamlar telafuz edilirdi.
Diğer yandan dünyada teknoloji devine dönüşen bir operatör olmadı.
Parayı amazon, apple , microsoft, google topladı.
https://twitter.com/e507/status/1522...Q2qFjVEEF6GLJw
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Recession-proof temettu hisseleri olarak neler var portfoylerde???
Herkesden oneri duymak isterim..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri