Sayfa 534/1002 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Merkezde Ev 1000-1500 yıl arası yazıyor

Bugün yabancı başında gördüm
    iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ev değil mağara herhalde zira bizim binalar 1500 yıl dayanmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hahahahah dolar arttıkça milletin ekonomiye olan güveni artıyor la herkes mi dolarda
    Yok ben 3/1,gerçi borsada 3/1,ama borsa daha cazip,birde dipte olanlarını bulursan çok daha cazip,benim tepelerlen işim olmaz diptekilerlen uğraşırım

Albayrak: Farklı siyasi saiklerle bir olup battık, bittik yaygarasıyla algı oluşturmaya çalışanlara inat, ekonomimize güven artıyor! Ekonomik Güven Endeksi eylülde 88,5 iken ekimde %4,8 oranında artarak 92,8 değerine yükseldi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. 7.20-6.80 hareketini tekrarlar mı sizce? O dönem %2 bi artırım yapmıştım satıp alarak.
    Aralıksız artış pek mantıklı gelmiyor buralardan dönüş olur mu acaba bir miktar?

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    7.20-6.80 hareketini tekrarlar mı sizce? O dönem %2 bi artırım yapmıştım satıp alarak.
    Aralıksız artış pek mantıklı gelmiyor buralardan dönüş olur mu acaba bir miktar?
    dönüş olabilir ama bunu destekleyecek bişey lazım mesela gaz mesela faiz arttırımı mesela ekonomik tedirler
    bir halt olacağı yok.

Enflasyon raporu /

Merkez Bankasi Başkanı Uysal: Enflasyon raporunun yeni hali genel değerlendirme, ekonomik görünüm ve orta vadeli öngörülerden oluşuyor

Uysal: Küresel faaliyette normalleşme adımlarıyla kısmi toparlanma sinyalleri gözlenmekle beraber salgının seyrine ve ekonomi politikalarının etkilerine ilişkin belirsizlikler devam ediyor

Uysal: Gelişmiş ülkeler zayıf büyüme görünümü ve düşük seyreden enflasyon doğrultusunda genişleyici parasal ve mali duruşlarını sürdürüyor, ancak gelişmekte olan ülkelere yönelen portföy akımları zayıf ve dalgalı bir seyir izliyor

Uysal: Türkiye'nin risk primi dalgalı ve yüksek seyrediyor

Uysal: Finansal koşullarda belirgin bir sıkılaşma sağlandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Şeye bakmayan değişsin, 7'lere gelir şey.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Albayrak: Farklı siyasi saiklerle bir olup battık, bittik yaygarasıyla algı oluşturmaya çalışanlara inat, ekonomimize güven artıyor! Ekonomik Güven Endeksi eylülde 88,5 iken ekimde %4,8 oranında artarak 92,8 değerine yükseldi.
    İyiki %100 dememiş,Bu adamlar ne içiyo böyle,galiba sulandırmış ayran içiyorlar,tabiki alkolik olmayanlarından,alkolik olanlardan alsalardı zaten böyle konuşmazdı

Sayfa 534/1002 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •