Sayfa 534/599 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584 ... SonSon
Arama sonucu : 4791 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Global kriz dışında bugün en önemli olay Faiz sabit tutuldu ...

Şahsi pozisyonum dünden beri tamamen flat ..

Yarından itibaren 2 haftalık bir tatile çıkıyorum .. 7 Temmuz 2025 geri geleceğim ..

Kısmet de varsa görüşürüz
    İyi Tatiller.

Brent 76,4 altı üstü risk açısından önemli. Sindoma ben log bakıyorum bende 76,4

50-100-200 ortalamalarda 67,65-68,79-71,5 Ortalamalar henüz bana göre trend değişikliği açısından hazır değil. Ama 76,4 savaş riskini değerlendirmek için önemli.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 19-06-2025 saat: 19:48.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Open End Turbo Long Optionsschein auf Brent Crude Rohöl ICE Rolling
    LONG
    5,100 €
    80,85 %
    Stuttgart: Realtime
    19:13:52

https://stock3.com/produkte/hebelzer...9w342-84356535

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2023 temettü gelirimi beyan etmediğim için bana e-tebligat gönderdi.

https://x.com/arifcoskun05/status/19...001458870?s=12

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    2023 temettü gelirimi beyan etmediğim için bana e-tebligat gönderdi.

https://x.com/arifcoskun05/status/19...001458870?s=12

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Boş yapmış. Ödeyeceksin tabii ki vergini. Hisselerden amuduyla kazanıyorum diye yazmayı biliyorlar ama.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Brent petrol benim beklentim 1-2 hafta içinde bu olaylar devam ederse beklentim gaz fren olarak devam edeceğini düşünüyorum bu kahbeler durmaz tek tek planlarını devreye sokarlar tarih bunlarla dolu brent petrolde 86-97-100 bandı beklentilerim mevcut şuanda 75 bölgesi kanal üst bandı buradan satış geldi ben tuzak olarak düşünüyorum.graf haftalık
    Bulut abi brent perol yorumun varmı diye sorulmuş hafta başı düşüncemi paylaştım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ZeroHedge@

Defense Officials Float Tactical Nuke To Destroy Iran's Fordow Site As World Awaits Trump Decision

Dünya Trump Kararını Beklerken Savunma Yetkilileri İran'ın Fordow Tesisini Yok Etmek İçin Taktik Nükleer Silah Öneriyor!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

7. şortlar deavm mı denmiş devam orada hikayemizi emlakla paylaştığım gibi birde 240 dk grafik var onu takip ediyorum formasyon çalışmaya devam ederse onun bittiği yerde kapatıcam bir kısım savaş hikayesinin ilk başladığında kapattık kalanlarla devam.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ABD borsa vadeli işlemleri, yatırımcıların.!!!!
    İsrail ile İran arasındaki gerginliği değerlendirmesiyle kayıplarını %1'e çıkardı.!!!!!

Brent petrolde longa devam.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

Sayfa 534/599 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •