Sayfa 535/999 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Subat ayinda 12 gunde 3000km yaptim dizel aracimla..
    100Km 'de ortalama 4.5-5.00 litre dizel yakmama ragmen acitti diyebilirim...
    Otoyollar ayri bi facia..
    Toplamda 1200 TL yakit + otoyola gitmistir mubalagasiz..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. iş portföy para piyasası (TI1) fonu günlük 23.36% mevduat karşılığı 23.31% 15 günlük

3. TI1 işyatırım fonu %23.50 Gecelik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    fiyatlar yükselince sorumlu cehape yönetimi yada dış güçler kimse trump yerel seçim öncesi opec'e ayar verdi demez ama
    Ahmet Takan'ın bugünkü yazısından alıntı:

"Binali Yıldırım'ın çok sinirli ve isteksiz olduğu doğru. Bu biraz da aşırı kibirden kaynaklanıyor. Bence asıl sıkıntısı, eğer İstanbul'u kazanırsa nasıl yöneteceğine ilişkin. Seçildikten sonra Bilal Erdoğan ve Berat Albayrak ile yaşayacağı kavgaları düşünüyordur. Aile çiftliğine kahyalık yapmak için görevlendirildiğini o da biliyor. Asıl sıkıntı kaynağı burası."
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Hocam kredi kartı limitini nasıl yükseltebildi bu dolandırıcılar çok ilginç değilmi ?
    Bankayi aradim demin.. genelde 2 gunde artabilir, onay ve bilgi smsi gelir dediler.ama 30sn de artırıldı. Bunu da dedim. bazen anlik da artarmış. Şifreler vs hepsi karşıda vardı ve hesabın icindelerdi. Şundan söyledim içerden bilgi sızabiliyor. Guvenlik zaafiyeti olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Banka veya Aracı Kurum sizi aradığında asla konuşmayın. Hemen kapatın. Bankanın kendi resmî internet sistemindeki numarayı siz arayın işleme öyle devam esin.

THE ART OF DECEPTION (Aldatma Sanatı) kitabını mutlaka okuyun! Cem Yılmaz ın dediği gibi [*uck the menu] demeyin. Sonra da ağlamayın!

Hırsızlık ve Dolandırıcılık sizin sosyal mühendislik açısından yarattığınız boşluklardan faydalanılarak yapılır.

Bir kaç gün önce güvenlik için gerekli ASGARİ 6 madde yazmıştım bunu bulup işlem yaptığınız bilgisayarın üzerine pinleyin. Hacklenmediğiniz her gün için dua edin!
    Haklısınız..1 puan fazla faiz olsun, o bu olsun diyince, ozel no.dan aranır olduk. Dikkat etmek lazım..

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    işte o evini 500 bine alanın pişmanlığından bahsediyorlar, o kişi de %27'den bağlayamamanın huzursuzluğunu içinde taşıyacak.
    Evi sattığım adam araptı. 2.500.000 dolar vardı sadece tek bir hesabında. Huzursuzluğu yaşayacak olan kişi midir

Aynı dönemde 500 bine ev alan vatandaşımız ise de akıl sağlığı yerinde değildir heralde

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    TI1 işyatırım fonu %23.50 Gecelik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Halkbank gunluk mevd. karşılığı 22.84. 8 gunluk 22.95.. biraz daha devam ederse isbankasi goz kırpıyor..

Sayfa 535/999 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •