https://www.egedesonsoz.com/basmaned...m-parasini-ver
Burada da geçmişi anlatıyor ama tam doğru bilgiler mi bilmiyorum hocam.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.egedesonsoz.com/basmaned...m-parasini-ver
Burada da geçmişi anlatıyor ama tam doğru bilgiler mi bilmiyorum hocam.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
tmsf bünyesindeki egs yapı ....bahsettiğim ege yapı oydu...
hatalı oldugum konu şu aslında egs yapı tmsf de oldugundan tmsfnin çukurdaki payı egs yapının tmsfye devredilmesinden kaynaklanıyor..
yani ayriyetten bir egs yapıya bi %10 fazladan ayırmışım...
daha iyi %70 kalır eplasa direkt:D
Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...
Hala eksik bilgi neyse Basmane çukuru inşaatı başlasın kartlar yeniden karılacak, ayrıca EGS yapı da yok; Egs gayrimenkul A.Ş'ti var. Detaylara takılmak istemiyorum ama burayı okuyanlar da yanlış bilgilensin istemiyorum teşekkür ederim katkılarınıza. Saygılar.
[QUOTEQUOTEyseyir;6965254]tmsf bünyesindeki egs yapı ....bahsettiğim ege yapı oydu...
hatalı oldugum konu şu aslında egs yapı tmsf de oldugundan tmsfnin çukurdaki payı egs yapının tmsfye devredilmesinden kaynaklanıyor..
yani ayriyetten bir egs yapıya bi %10 fazladan ayırmışım...
daha iyi %70 kalır eplasa direkt:D[/QUOTE]
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
aslında benim de tam olarak bilmediğim bir durum var...
uzun zaman oldu ilgilenmiyorum çukur konusunda bildiklerimi de unuttum..
izmir bşb nin eski bina arsasına yeni bina yapılması karşılığı tmsfye devrettiği çukur payları %30 mu ?
yoksa tmsfnin el koyduğu egs gyo nun çukurdaki payı ve belediyenin payı toplamı mı bu %30
almanya manheimdeki fabrika arsası
romanya bükreşteki lebada göl kıyısındaki rezidans arsası
Çiğli organize sanayifabrika ve arsası
izmir tire eski fabrika ve arsası
ege yıldız dağıtım ağı
ve bir türlü yerini öğrenemediğim 20-25 kadar egedeki villaları
istanbul ve diğer illerdeki arsa ve dükkan vs...
çukuru 2.plana atmıştım nasılsa çözülmez diye
Doğrudur %11'den %30'a çıkardılar belediyenin payını 104.000 metrekare kullanılacakti daha sonra Akil insanlar düşürdüler tekrar artırdılar dediğimiz gibi ben de bildiklerimi unuttum, çukur beni yaşlandırdı çukurdan ziyade ilgisiz küçük yatırımcılar. İyi akşamlar.
İnşallah zamanı geldiğinde Kemal abinin kızı bir açıklama yapar yatırımcılarını bilgilendirmek için...
Açıklama yapar mı muamma
Yer İmleri