Sayfa 535/1000 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Viop XLIII

hazır mı herkes yarınki cenke? kılıçlar bileylendi mi?
    hat mı müdafaa edilecek yoka tüm satıh mı?

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    xlbank-yakın vade tahtasına baktım biraz, 961 lot toplam açık pozisyon, lot başına gereken teminat 3.490 TL, yani masadaki toplam pot 3 milyon TL.. karşılaştırma olsun diye- 30-endeks vadelisinde pot 15 milyar TL civarı yada tskb vadelilerinde 2.2 milyar.. yani bu tahtanın likiditesi yok gibi bi şey.. ayın ilk yarısında günlük hacim <1000 lot imiş, son günlerde 1500-2000 lot işlem görür olmuş, sizin portföy hacmiyle bile bu tahtada fiktif piyasa oluşturmak mümkün, az sayıda meraklı dışında muhtemelen banka portföyü yapıp-burada short taşıyan yani spot-vadeli makasına oynamakta olan bazı arbitrajcılar mevcuttur

muhtemelen bearbull üstad burada arbitraj pozisyonu taşıyanlardan biri olabilir
    FXLBNK.. cuma gece-kapanışta 50 lot sıralamıştım ama sadece 2 adet gelmiş..
    O da 294.200-294.700.. oysa 290'a kadar verebilirdi..
    Sabah açılışta 290-92 arası beklentim bâki..Gece seansındaki hırslı alış isteğim yok..
    Ne olur ne olmaz..

Bu ara vadeli PGS veya vadeli FROTO'da çok az talep var...Farklar, marjlar çok açık..
    1 TL farkta 4-5 lot bile olmuyor.. PGSUS'ta..

(IDEAL'in kademeli emir penceresinin hızlı işlemlerde faydası da çok.Hakkını verelim..
    Diğer kurumda MATRIKS açık ama, kullanım açısından ideale alıştım..)

3. Film de çıkmış, olaylar olaylar...

Hep bu bist denilen yatırım aracında paramı koruyabilmek yada kazanç sağlayabilmemin çok zor olduğunu biliyordum. Gerçekten bu arenada aslan olmak falan hikaye. Elimizde paramızı hala tutuyor olabilmek mükemmel bir başarı yada şans. Kolay gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

5. Üzerini örtelim soğudukça unutulur gider taktiği bu sefer tutmayacak gibi

Çünkü son zamanlarda borsayla ilgilenen çok fazla küçük yatırımcı var , en etkili olan bu faktör sanırım

Kpss gibi olmadı henüz..
    Mani işlerinin üzerine gidilmez...
    Blbül dut yediyse susar..
    Buralar dutluktu...
    Siz bilmezsiniz..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Hep bu bist denilen yatırım aracında paramı koruyabilmek yada kazanç sağlayabilmemin çok zor olduğunu biliyordum. Gerçekten bu arenada aslan olmak falan hikaye. Elimizde paramızı hala tutuyor olabilmek mükemmel bir başarı yada şans. Kolay gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bilgi(deneyim tecrübe ) *sermaye*zaman=kazanç bu 3 ünden biri gani gani değilse zor tabi.

not:genç bilse yaşlı yapabilse

y.t.d

8. Sedat Bey qua granite ve gezinomi nin sahibinin de spk başkanı olduğunu söyleyen yeni tweet'ler atmış...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 535/1000 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •