Sayfa 536/1001 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    böyle bir şey düştü şimdi haber kısmına...bu ne anlama geliyorsa artık...bir fikir verir mi muhtemel asgari ücret için bilmem...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun hesaplamasında asgari geçim tutarı hafif işte 2979 TL, ağır işte 3567 TL oldu- Bloomberg HT

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    3.250 biter bu sözleşme.
    Çok değil mi sindoma abi, ekmek olmuş 3 tl
    Hiçbirşey yemese sırf her öğün kuru ekmek ve suyla yaşasa 4 kişilik bir aile günlük 12 ekmek ve 12 su
    Günlük 60 tl eder çarp 30 ile 1800 tl eder.
    Hadi diyelim 200 tl de cari açık verse 2bin tl eder
    2000 tl iyi, bence birazını geri alsın devlet
    Hamdım Piştim Yandım

dün bir haber vardı, mevcut ekonomik kriz için halkın %46'sı "dıjj dücjler, dıjj minaklar" demiş sorumlu olarak.. akepe istediği asgari ücreti gösterir ve herhangi bri negatif dönüşü olmaz.. zira %46 içinde milyonlarca asgari ücretli var sonuçta ve çoğunluğu olan bitenin farkında değil, inadına mührü vuracak yine.. asgari ücret 3300tl'yi geçerse süpriz olur..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bence mümkün değil
    çalışacak adam kimse bulamaz
    devlet vergi desteği ile beraber
    4 bin üstüne çıkmalı
    Enflasyonu tuik memur ve işçilere enflasyon farkı fazla vermemek için 19.58 çıkardı .
    Askeri ücrette bu bant baz alınarak zam yapılacak.
    RTE ilk 2 haftadır ne diyordu gereken zamı yapıcaz ezdirmeyecez diye diye , geçen tvde işverenide düşünmemiz gerekiyor dedi
    benim beklentim 3.250-3.300 arası tuik enflasyonuna göre zam

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    pala birader,

bak dow -100 oldu, gevşet biraz burayı da, hiç olmazsa gün ortalaması 2222 kadar çekil, yani nolcak yani salsan biraz
    Sayın Kara Kemal
    2250 den son bi ceton lönk ledim.
    (geçmişte yazmıştım, ortalamam çok aşağıda yani bu cetonun zarar etmesinin zararı yok.)
    Hedef yazmıyorum .forum ahalisi sopa ile kovalar
    ama senin günler günler önce attığın break out dediğin grafikteki
    geniş kanalın (sen kanalı çizmemiştin) katlamasını beklerim .(Ben grafik koymayı beceremem)
    Sanki o kanala daha var gibi...
    Korkum bazı azılı short çular long a döndü. ama sen ve sayın ABKA gibi long erlerde malının bir kısmını sattı.
    Pala hepimizi aynı çuvalda saydığı için başlangıca göre eşitiz.
    Müsait olduğunda grafiğini 12 yıllık geniş kanalla atarsan forum ilgilenecektir. bence o katlana kanalın üst direncine çarpacak.
    durur mu bilmem.

TABİİ Kİ YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    ve tabii ki herkes kendi cebinden zarar eder.

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    böyle bir şey düştü şimdi haber kısmına...bu ne anlama geliyorsa artık...bir fikir verir mi muhtemel asgari ücret için bilmem...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun hesaplamasında asgari geçim tutarı hafif işte 2979 TL, ağır işte 3567 TL oldu- Bloomberg HT
    Geçen sene ağır 2792 Hafif 2339du
    2825e kapadılar

Bu hesaba göre 0 insiyatif alınırsa 3650 e kapanır

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok değil mi sindoma abi, ekmek olmuş 3 tl
    Hiçbirşey yemese sırf her öğün kuru ekmek ve suyla yaşasa 4 kişilik bir aile günlük 12 ekmek ve 12 su
    Günlük 60 tl eder çarp 30 ile 1800 tl eder.
    Hadi diyelim 200 tl de cari açık verse 2bin tl eder
    2000 tl iyi, bence birazını geri alsın devlet
    gerekçemi onlar gibi düşünüp yemekçiye yazdım.

8. Daha bu hesabın içinde kalacak yeri, ısınma gideri, elektrik faturası, İnternet faturası, cep tel faturası, giyim kuşam gideri, (vakkodan olmasada) arada dışardan yemek keyfi (yengeç olmasada) çocukların okul gideri, yol masrafı, tuvalet kağıdı (enson natürel ağaç yaprağında karar aldık) falan filan inter milan.
    Bunları hesaplamadık
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 536/1001 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •