Sayfa 536/1000 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Viop XLIII

Ülkenin hafızası 3 gündür..
    Cmtesi pazar bitti.
    Pazartesi den sonra gündem değişir..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2. Karkemal ,

hatırlarmısın seninle burada badem spor muhabbetlerimiz olmuştu 5-6 ay önce bir gün gelecek çoğu kişi biz bu ülkede yaşadık mı diyecekler demiştim bak gördünmü millet peker ,den sonra herkes pazılları birleştirmeye çalışıyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Vay be Kılıçdaroğlu da grafikçi çıktı , kendisinden soğumuşumdur
    ------------------------------------------------------------------------------
    CHP lideri Kılıçdaroğlu , SPK ve Borsa'yla ilgili açıklamalarda bulunarak ''İçeriden bilgi alarak, manipülasyonla küçük yatırımcıyı soyan çeteler var. Bunu hisse grafiklerinden de çok net izliyorum. '' dedi.

4. Teknik analiz diye birşey var demek ki.. Tartışma bitmiştir[emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Vay be Kılıçdaroğlu da grafikçi çıktı , kendisinden soğumuşumdur
    ------------------------------------------------------------------------------
    CHP lideri Kılıçdaroğlu , SPK ve Borsa'yla ilgili açıklamalarda bulunarak ''İçeriden bilgi alarak, manipülasyonla küçük yatırımcıyı soyan çeteler var. Bunu hisse grafiklerinden de çok net izliyorum. '' dedi.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hiç unutmam rahmetli Kamer Genç , Deniz Baykal için , borsadan yedi sülalesini bir ömür doyuracak para kazandı demişti

CHP başkanları bu borsa işindeler anladık da , Baykal bile borsadaki manipülasyonu grafiklerden tespit edememiştir

Ne cevherler varmış , burada millet borsacıyım diye geziyor

6. Yarın kuş sitesinde pekerin borsa dosyasını açtığı, dışarısının bozulduğu vs den düşüş bekleyenler çok düşüncesi ne
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Matriks Haber ve AlgoritmArif takip ediyor
    Kemal Kılıçdaroğlu
    @kilicdarogluk
    ·
    34d
    Borsada dolandırılan küçük yatırımcının uğradığı zararın telafisi meselesini açayım. Muteber borsa sermayedarlarını hariç tutarak, beni asıl ilgilendiren meseleye geliyorum. Borsada küçük yatırımcı sadece SPK’nın yolsuzluk mekanizmasıyla soyulmadı.

büyük ihtimal elinde bu konuda belge var , hector cular, telegramcılar, whatsap grupları, hoca takımları,ustad takımları vs vs bir sürü dedikodu dolu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yarın kuş sitesinde pekerin borsa dosyasını açtığı, dışarısının bozulduğu vs den düşüş bekleyenler çok düşüncesi ne
    sedat pekerin açıkladıklarının 17/25 vakasından farkı aslında yok. hemde montaj da değil.

ama tabi nasıl etki eder bilinmez.

Sayfa 536/1000 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •