Ülkenin hafızası 3 gündür..
Cmtesi pazar bitti.
Pazartesi den sonra gündem değişir..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ülkenin hafızası 3 gündür..
Cmtesi pazar bitti.
Pazartesi den sonra gündem değişir..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Karkemal ,
hatırlarmısın seninle burada badem spor muhabbetlerimiz olmuştu 5-6 ay önce bir gün gelecek çoğu kişi biz bu ülkede yaşadık mı diyecekler demiştimbak gördünmü millet peker ,den sonra herkes pazılları birleştirmeye çalışıyor.
![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Vay be Kılıçdaroğlu da grafikçi çıktı , kendisinden soğumuşumdur
------------------------------------------------------------------------------
CHP lideri Kılıçdaroğlu , SPK ve Borsa'yla ilgili açıklamalarda bulunarak ''İçeriden bilgi alarak, manipülasyonla küçük yatırımcıyı soyan çeteler var. Bunu hisse grafiklerinden de çok net izliyorum. '' dedi.
Teknik analiz diye birşey var demek ki.. Tartışma bitmiştir[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç unutmam rahmetli Kamer Genç , Deniz Baykal için , borsadan yedi sülalesini bir ömür doyuracak para kazandı demişti
CHP başkanları bu borsa işindeler anladık da , Baykal bile borsadaki manipülasyonu grafiklerden tespit edememiştir
Ne cevherler varmış , burada millet borsacıyım diye geziyor![]()
Yarın kuş sitesinde pekerin borsa dosyasını açtığı, dışarısının bozulduğu vs den düşüş bekleyenler çokdüşüncesi ne
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Matriks Haber ve AlgoritmArif takip ediyor
Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
·
34d
Borsada dolandırılan küçük yatırımcının uğradığı zararın telafisi meselesini açayım. Muteber borsa sermayedarlarını hariç tutarak, beni asıl ilgilendiren meseleye geliyorum. Borsada küçük yatırımcı sadece SPK’nın yolsuzluk mekanizmasıyla soyulmadı.
büyük ihtimal elinde bu konuda belge var , hector cular, telegramcılar, whatsap grupları, hoca takımları,ustad takımları vs vs bir sürü dedikodu dolu
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri