Sayfa 538/711 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by damlalı Yazıyı Oku
    adamlar zahten ne yapıyordu o tavan,taban yaparken
    o senin dediğin eskdendi şimdi açığa satış diye bir kumar düzeni geldi
    eskiden böyle bir haberde beş tavandan aşağıya açmazdı şimdi adamlar hem aşağıya hem yukarıya para basıyorlar burada.
    o yüzden kimseye topla veya sat imasında bile bulunmamanı tavsiye ederim.
    saygılar ..
    yt değildir..
    tamam da satılacak bir şirket bu nasıl olsa tek seferde toplayın demiyoruz kademeli uygun yerlerden alış bence satış işi alanın kim olduğuna göre gerçekleştikten sonra asıl fiyatlar ortya çıkar bana göre ülker gurubu bu şirketi batık durumdam aldı belki ama yeteri kadar büyütemedi şirketin potansiyeli mevtur sektörü yeni yeni hükümetinde dikkatini çekiyor savunmadan tut bir çok üretim imalat sektörü dikkat eçekecekler arasında ve bu şirket ürettikleri ile belki bu çevrede tekten ama bunu dünyada tekten değil tabi o yüzden emsalli olmayan bir firma düzgün bir ellde bu firmanın neler yapabilecek olduğunu ben hayal edemiyorum daha önce birbuçuk yıl önce bu şirketi 2,50 den milltte pazarlayanlar vardı şimdi bu fiyatlar çok daha uygun bence toplamak için uygun başkasını bilmem ama kendi fikrim burda her gün onlarca yüzlerce yazı paylaşılıyor hisse alan adam gelip te bir yazı ile hisse alıyor sa zaten o adam gider avod adese çemaş ışıklar gibi şirketleri pazarlayan o kadar çok yazılar var onu da bulur okur onları alır benim düşerken toplayın dediğim hisseyi bilen alır bilmeyen de gider ışıklar adese alır

Satış görüşmelerinden beklentisi olan varmı.olumlu yada olumsuz.heralde şu an belirli bir gurup yok sadece kararmi var

asla yatırım tavsiyesi değildir.kendi düşuncelerimdir.benim yorumlarımla alım satım yapan zarar eder.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    *?- bakalım

4. yükselişleri satış fırsatı degerlendirsek mi

5. 1,57 kalktığı anda 1,58 yansa devre kesecekti. şimdi gevşedi ama galiba bi alış fırtınası daha gelecek

6. Bu iştahla devreye girerse 65 muhtemel
    YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ

7.  Alıntı Originally Posted by Timmuçin Yazıyı Oku
    Bu iştahla devreye girerse 65 muhtemel
    YAZANA KADAR GİRMİŞ BİLE
    YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    deli bu ellerinizden mal almak için tüm takımı taklavatları toplamış her yerden saldırıyor bir aşşa bir yukarı hangi hayvanın tarzı acaba deli dana mı yoksa

Sayfa 538/711 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •