normal şartlarda düzeltme yapa yapa yükselecek şeyi sen 1 haftada düzelttin tekniği temizledin eee sonra? 2-3 aya yeni zirveyi düzeltmeden görmezsek iyidir!
normal şartlarda düzeltme yapa yapa yükselecek şeyi sen 1 haftada düzelttin tekniği temizledin eee sonra? 2-3 aya yeni zirveyi düzeltmeden görmezsek iyidir!
?
ABD yaptırım uygulayacak, yabancı yatırımcı da Türkiye'ye yatırım yapacak ? su içsem yarıyor diyen obezler kadar inandırıcılığı var... brüt kısmından ne kadarını kaptırdık, yakında çıkar..
Altın dahil swap hariç net rezervlerde hala 3 ila 6 milyar dolar eşleniği bir meblağ olmalı. Çoğu dövizi altına döndüğü için net rezervde net altını varlığını da (ZK ile ilişkili olmayan) gözetmek mantıklı olur.
Altın dahil swap hariç net rezervler tamamen satıldığında faiz enstrumanına ağırlık verebilir. Ama şart değil brüt rezervlerden de şatışa devam edebilir. Hatta kanunen sanırım brüt rezervlerin de tamamını sattıktan sonra ek olarak borçlanarak açığa da döviz satabilir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Piyasa kapalı diyoruz ama Kuveyt Türk ve Türkiye finans üzerinden işlem yapılabiliyor. Benim hesapta TL yok ben fırsatı kaçırdım. Düşünelim bakalım kimler kimler faydalanmış olabilir bu seviyede kurdan?
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma gunu bol bol alirsiniz endiselenmeyin bu kadar. 6.5 tan beri vere vere indiriyorlar
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doalri dusurecekler diye euronunda canına okudular. EURUSd çıkışın yarısından fazlasını geri verdi , ülkenin ihracatının yüzde 60 i Euro bölgesine yapılıyor yeminle ihracatçının canına okudular şu kurla.
5.8 den satiyorlar burganda
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri