Sayfa 539/1000 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Lavuklar Mine Hanım a jet hızıyla soruşturma açma yerine, adam adres verdi kasalar var dedi... Bir gidip ne var ne yok bildirselerdi. Gazetecisi muhalefeti Halkalı da evin önüne bir gidip baksalar... İktidarı muhalefeti çürük

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Lavuklar Mine Hanım a jet hızıyla soruşturma açma yerine, adam adres verdi kasalar var dedi... Bir gidip ne var ne yok bildirselerdi. Gazetecisi muhalefeti Halkalı da evin önüne bir gidip baksalar... İktidarı muhalefeti çürük

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

aynen maç sırası kavga edip laylada eğlenenler ile bunların ortak yanı çok .1-haketmediklerinı alıyorlar...
    2-birbirlerinin ayaklarına basmıyorlar..3-göznünde kavga edip aynı mekanlarda yiyip içiyorlar,
    herkesin yaptığının yanına kar kaldığı memleket...

y.t.d.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    Pazar günü SPK yı karar açıklatmaya zorlayan bir durum var ise işler sıkıntılı demektir bir kere..

"..sermaye piyasası mevzuatına aykırılıklar nedeniyle ve yatırımcıların korunması amacıyla Şirket talebinin
    olumsuz karşılanmasına karar verilmiştir. Kurulumuz kararı gerekçeleriyle birlikte Şirkete iletilmiştir.."

Metindeki en önemli ifadeyi alıntıladım. Bu kısım Marka holdingin başkanının sorusuna yanıt gibi yazılmış ama doyurucu bir yanıt değil..Kadın başka şirket patronlarından da benim gibi ceza alanlar vardı ama onlarınkisi onaylandı benimkisi onaylanmadı ve bekletildi diyordu. Yani burada SPK güya yatırımcıları korurken diğer benzer durumdaki şirketlerde ise korumamış oluyor sanki..

4. yuzde 3 eksı acar artı kapar mal sahıbı malı yuklemıs o kadar ucuza vermez benım senayo boyle
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

https://m.haberturk.com/belgrad-orma...-oyunu-3515687
    Ana medyası büyük soygunu bulmuş..
    Yormayın kendinizi
    Kapana gelmeyin

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. Ahirete iman kalmamış kimsede

Kimse bilmezse Allah bilir

Allah’ ı mı kandıracaksanız ahlaksızlar

7. Cuma akşama doğru gördüğü düşük altı açılması iyi olmaz sevgili lambert hocam.
    Yada o bölge altında işlemler kısa süreli olmalı
    Yanı bence
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    yuzde 3 eksı acar artı kapar mal sahıbı malı yuklemıs o kadar ucuza vermez benım senayo boyle
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Cuma akşama doğru gördüğü düşük altı açılması iyi olmaz sevgili lambert hocam.
    Yada o bölge altında işlemler kısa süreli olmalı
    Yanı bence

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sevgili yemekci hocam,
    Bütün hikaye pozisyonlanma…
    Bankalar da alınan pozisyonlar müthişti, bir çoğunun önümüzde ki vadeye taşınmış olması gerekir…
    Çünkü 2 günde kimse o kadar pozisyonu kapatamaz ki vadeli de bazı pozisyonların aktarıldığını gördük…
    Keza Tskb ve şeker de alınan pozisyonlara karşı yapılan işlemler de ortada…
    Tacirler her iki tahtanın vadelisinde de müthiş zarar da ve yakalanmış gibi…
    Yarın ne olur belli olmaz, eksi kesin gibi ama ne kadar alır veya bırakır ? Alması daha muhtemel çünkü büyük tahtaların bir çoğu başta bankalar olmak üzere yer çekimsiz ortamda ve sürebildikleri kadar sürüyorlar…
    Eğer büyük pozisyonlar eylüle taşındıysa komple ben asıl Eylül de gideceği yeri merak ediyorum…
    İyi pazarlar, sevgiler…

Sayfa 539/1000 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •