Sayfa 54/637 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 425 - 432 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Ahmetg Guest
    Bana asagidaki mesaj geldi bunun hayatimiza etkisi buyuk o yuzden sizden yorum alabilirmiyim? Acaba ozel saglik sigortasi nasil isliyor bu konuda?

---------------------------
    sağlık reformunu da ekleyim aklıma gelmişken,sgk'lı birisi acil bir rahatsızlığında ambulans çağırdığı zaman maaşından 400 lira kesiliyor,muayene ve ilaç ücretleri hariç,öyle evde ücretsiz bakım falanda yok maaştan sorgusuz sualsiz 400 lira cırt kesiliyor,bakın bunları söylemiyorlar size ama gerçekte olan işte bu !

Ahmetg Guest

Meraktan soruyorum 2018 yılındaki vergi artışı neden 3 ay önceden açıklanır ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Bu vergiler daha başlangıç. G.Doğu bu kadar zamla inşa edilemez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    https://twitter.com/SelcukRSirin/sta...94299152670721

Iste beyaz yakanin akin akin yurtdisina kacma nedeni..

Syg,
    Son düzenleme : Dudu; 29-09-2017 saat: 08:20.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,546
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bana asagidaki mesaj geldi bunun hayatimiza etkisi buyuk o yuzden sizden yorum alabilirmiyim? Acaba ozel saglik sigortasi nasil isliyor bu konuda?

---------------------------
    sağlık reformunu da ekleyim aklıma gelmişken,sgk'lı birisi acil bir rahatsızlığında ambulans çağırdığı zaman maaşından 400 lira kesiliyor,muayene ve ilaç ücretleri hariç,öyle evde ücretsiz bakım falanda yok maaştan sorgusuz sualsiz 400 lira cırt kesiliyor,bakın bunları söylemiyorlar size ama gerçekte olan işte bu !
    Teyide muhtac bir yazi... Üstte acil rahatsızlandığı için çağırdığı ambulans diyor... Mümkün değil...

Özel ambulans olayı farklıdır...

Özel hastanelerin ücret farkı almaları yasal. Oranlar var. Özel hastanelerde acil işlemlerde siğortalı / sigortasız ayrımı yapamazlar. ispatlanırsa ceza alırlar... Özellikle trafik kazalarında...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    https://twitter.com/SelcukRSirin/sta...94299152670721

Iste beyaz yakanin akin akin yurtdisina kacma nedeni..

Syg,

Son on yılda olur yazar olmayan sayısıda oldukça azaldı. O yüzden olur yazar olmayanlardaki düşüşü 60 70 sene ve daha öncesindeki neslin bu diyarı terketmesine bağlıyorum. Grafiğin gerisi için şunu söyliyeyim ; yanlış eğitim politikasından kaynaklanıyor çünkü her yere üniversite açıldı bunun sonucunda üniversite okumayıp yoksul olacaklarına üniversite okuyup daha yoksul oldular. Ve dahası var bu üniversitelerin çoğunun altyapısı olmadığı için önümüzdeki dönemler daha sıkıntılı olacak. Orta kesimin zenginleşmesinin sebebi de her yerde dikilen binalar, yapılan ticaretin artması vs gibi sebebler sıralanabilir. Ortaokul mezunu müteahhit üniversite mezunu mühendisi parmağında oynatıyor çünkü parası var . Birşeyde diyemiyor çünkü üniversiteden borçlanmaya başlamış birde evlenmiş . Borç üstüne borç paçasını kaptırmış kurtulabilene aşk olsun.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    hangi ulkede yasiyorsunuz?

bir de bu otomobil satislarinda patlama altyapi iyilestirilmesi turizmde patlama butun dunyada yasanan bir sey. Yani gozlemler dogru

Ben sunu merak ediyorum. Ankara Izmir istanbul farketmez yollar ve altyapi 1-2 milyon nufus icin dusunulmus. Hickimsenin aklina gelmemiski bir gun araba ve benzin goreceli olarak cok cok ucuzlayacak ve nufus artacak. Ornegin Izmir in nufusuda 4 milyon benim ABD de yasadigim sehirde 4 milyon ama bizde 26 seritli otoban tiklim tiklim zor ilerliyor. Benzin ve otomobildeki goreceli ucuzlama devam ettikce Izmir deki araba sayisi insan sayisini gectiginde ustune nufusu artisi ustune otoyollar bittiginde Istanbuldan ve yurtdisindan gelenlerde arabalarini getirirse trafik ne olacak iste ben onu cok merak ediyorum
    2012 yilindan beri Almanya'da yasiyorum. Binek oto konusunda hala gidilecek yol oldugunu dusunuyorum. Almanya'da yaklasik 40 milyon binek arac (PKW) kayitli trafige. (Kaynak: https://www.statista.com/statistics/...-cars-germany/). Sanirim Turkiye icin de, sadece nufusu goz onunde bulundurdugumuzda, ulasilabilecek ust sinir bu civarlarda. Bu rakama ulasmak icin altyapinin iyilestirilmesi ve nufusun buyuksehirlerden kucuk sehirlere dagitilmasi gerekiyor.

Bir diger husus da saatlik arac paylasim sirketlerinin yayginlasmasi. Haftada 1-2 gunluk arac kullanimi icin bu sirketlerden abonelik alinmasi daha uygun gibi gozukuyor. Simdi Istanbul'daki bir firmanin fiyat listesine baktim ve Cuma-Pazar gunleri arasi gunluk arac kira bedeli 150 TL yakit dahil (ilk 20 km icin gecerli). Haftaici ise toplu tasima ile gidiyor olsaydim bu secenegi ciddi ciddi dusunurdum. Ama araclarin bulundugu lokasyonlar Istanbul icin henuz cok yaygin degil.

Sayfa 54/637 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •