dolarda dip 3,80 euroda dip 3,50 burda alıcılar gelecektir ben bu rakamları dolar 3,96 Euro 4,70 iken yazmıştım açıkcası yarın gelirse alırım büyük ihtimal yarın düşerek açıp her ikisi yeşil kapayacaktır ben yarın alım yaparım %40 dolara %60 euraya parayı gömerim bu ay çok büyük hayal kurmayın 20 krş kar bırakırsa her ikisi satılabilr taşınmaz ben alıp satıyorum taşıyana sözüm olmaz borsa tarafı bugün - kapatsa dolarda düşüş gerçek derdim diyemiyorum bu bence ayı tuzağı![]()
cikmali dolar 5 tl olmali ki; kendi arabamizi kendi telefonumuzu yapabilelim, alinamasin bunlar..renault clio dedigin dandik araba 105 bin tl mi olur ya..! ak gezenlere baksan cogunun elinde i phone, note larla fink atip yerli ve milli goygoyu yapiliyor, olmayan para ile gosteriste dunya birincisiyiz..ithal et nedir yahu.?
nohut mercimek te vergileri sifirlamak ne demek, bu ulke nasil kendine yetmiyor.?
dolar olmali ki 10 tl oturup en bastan planlama yapabilelim, elin oglu 1 apple ile TC butcesine esit tek bir firma cikartabiliyor, bu nasil oluyor.?
elin rusunu devlet kendi eliyle tatile gonderiyor bizim ulkemize bizde agzimiz acik bakiyoruz, alanyada antalya rus kenti gibi..
dolar 10 tl olmali ki bu ulke sanayi devriminde gec kalmisligini bilisim alaninda yapabilsin..
velhasil kelam;
ne kadar dibi gorursen o kadar hizli cikarsin o dipten, ekonomik devrimleri gerceklestirmek icin istiyorum ben dolarin veya euronun artmasini, yoksa ne dolar ne euro yatirim araci degildir;bana gore..ytd
cikmali dolar 5 tl olmali ki; kendi arabamizi kendi telefonumuzu yapabilelim, alinamasin bunlar..renault clio dedigin dandik araba 105 bin tl mi olur ya..! ak gezenlere baksan cogunun elinde i phone, note larla fink atip yerli ve milli goygoyu yapiliyor, olmayan para ile gosteriste dunya birincisiyiz..ithal et nedir yahu.?
nohut mercimek te vergileri sifirlamak ne demek, bu ulke nasil kendine yetmiyor.?
dolar olmali ki 10 tl oturup en bastan planlama yapabilelim, elin oglu 1 apple ile TC butcesine esit tek bir firma cikartabiliyor, bu nasil oluyor.?
elin rusunu devlet kendi eliyle tatile gonderiyor bizim ulkemize bizde agzimiz acik bakiyoruz, alanya antalya rus kenti gibi..
dolar 10 tl olmali ki bu ulke sanayi devriminde gec kalmisligini bilisim alaninda yapabilsin..
velhasil kelam;
ne kadar cabuk dibi gorursen o kadar hizli cikarsin o dipten, ekonomik devrimleri gerceklestirmek icin istiyorum ben dolarin veya euronun artmasini, yoksa ne dolar ne euro yatirim araci degildir;bana gore..ytd
düşük dolar ekonomiye zarar verir, üretim olmaz. yap bakalım doları 7,5 üretim nasılda coşuyor....
Yapılsa da reform olmadan olmaz.
Türkiye de 250bin müteahhit varken, Avrupa da toplam 7bin müteahhit var. Bu size bir şey ifade ediyor mu?
RÜŞVET ciler ve RANTİYE ciler tamamen emlak sektöründen besleniyor. Bunun engellenmesi zorunlu.
Üretim ekonomisi oluşmadı. Önce reform, sonra devalüasyon, sonra üretim.
Yoksa önce devalüasyon oluyor, bir süre sonra faydası geçiyor!
Dolar kuru 9 TL olsa bile reformları yapmadan bir faydası olmaz.
Yer İmleri